Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mountjaro a následek

Od: pavlina odpovědí: 14 změna:
Je zde prosím někdo, kdo si začal píchat Mountjaro a je mu doopravdy brutálně špatně celý týden po podání dávky?
Nevím, co je ještě normální a co už ne.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je to asi pěkný dryják. Nezkusila jsem, jedna dávka za 7 tisíc je pro důchodkyni neúnosná. Používají občas některé naše vypasené sérebrity. Jinak, raději míň a zdravě jez, víc se pohybuj, choď, běhej, plavej a nemusíš do sebe píchat kdejaké "srágory." Jaga.

emilky

To je vopravdu rada! Pisatelka dotazu chtěla někoho, kdo má zkušenost. Poplivat to umí každej debil a proletariát tomu ještě tleská.

bramburka
hodnocení

0x

Brala jsem Mounjaro 3/4 roku a pred 14 dny jsem ho vysadila.Predepsal mi ho lekar, sam mi to nabidl. Ze zacatku to bylo prima, upravil se mi cukr, zhubla jsem 5kg za tri mesice a cekala jsem na dalsi zazraky. Prvni zazrak prisel s tim, ze se me kadernice zeptala, jestli jsem si nezehlila vlasy - mela jsem je krepovate a barva mi chytla uplne jinak, nez obvykle. Cela leta si davam stejnou barvu na prirodni bazi. Tak jsem premyslela o pricine a nakonec jako jedina pricinna zbylo prave Mounjaro. Asi po trech mesicich zacaly travici potize, velice neprijeme.
V podstate jsem zhubla na rukach, na nohou a na prsou (to uz asi nikdy nenaberu), ale v tele jsem
nezhubla.
Pravda je, ze jsem nemela moc hlad a jedla mensi porce. Chci si ale ponechat sve zdrave vlasy, tak jsem Mounjaro vysadila.
Jak to pusobilo na Vas? Jak Vam je spatne a jakou davku si pichate?

vernon
hodnocení

0x
Zkus cvičit a nežrat...
bramburka

@vernon: Dekuji za radu. Jsem diabeticka a prave pro tyto ucely lek slouzi. Hubnuti je vedlejsi efekt.

pavel
hodnocení

0x

Ani se nedivím. Co jste si myslela, že zhubnete? A co takhle čajíček zelený? Myslíte, že zhubnete? A nebo že by to byl podvod? Já vám dám radu. Začněte tím, že budete studovat jak tělo funguje a proč tloustne a až to pochopíte už to zvládnete sama. Neznáte někoho kdo cvičí nebo běhá nějaká kamarádka či soused? Nebojte se ho oslovit a že vás posílám já. To tělo je tu údajně miliony let a neoblafnete ho nějakými čaji či léky a i kdyby tak to chcete brát stále? Nebo pochopit a vyřešit to navždy?

bramburka

@pavel: cvicim denne 20 minut a 1x tydne chodim plavat. Lek jsem brala na cukrovku, ne kvuli hubnuti!

pavel

Ta to pardon já četl, že je to na hubnutí a vidím i na diabetes. No očividně hned vysadit a poradit se s doktorem¨raději.

bramburka

@pavel: Doktor mi ho sam nabidl. Asi jste si to vubec neprecetl.
Ale proc si hned nerypnout, ze? I Vam hezky vecer *pivo*

pavel

Právě proto byste mu to měla ohlásit. Snažím se vám pomoci a nikoliv rýpat.

bramburka

Vysadila jsem ho samozrejme po dohode s lekarem.

pavel

Tak vidíte že mám pravdu. Očividně nedělá dobře tak nebrat a doktor by mohl zkusit jiný a cukrovka jak víte není sranda.

hodnocení

0x
Zhubnout se dá vyváženou stravou takové prachy raději utrat za kvalitní jídlo a nějaké zážitky.
bramburka

Spousta lidi asi vubec nevi, ze lek Mounjaro a Ozemic byly vyvinuty na snizeni hladiny cukru v krvi. Hubnuti je vedlejsi ucinek.
Bylo by dobre, kdyby se zde vyjadrili ti, co s nim maji nejake zkusenosti. Dekuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]