Nejste přihlášen/a.
Pravděpodobně to bude tak, že co člověk, to jiný názor. Jako host bych v takových nešla, jako nevěsta ano.
Spis by se hodily nejake pouzdrove nebo ne tak rozsirene. Tyhle jsou krasne, jak pro princeznu nebo na ples, ale pro hosta se mi zdaji nevhodne. Neberte neveste pozornost.
Kupte si saty, pro ktere budete mit i jinak uplatneni.
Šaty jsou to krásné, to ano, ale na svatbu pro hosta se nehodí. Jsou takové lehoučké, rozevláté, volila bych šaty pouzdrové. To neopisuji, už jsem Vám to psala ve Vašem minulém dotazu. Ty byste mohla i nadále nosit do divadla, na promoci, k různým jiným slavnostním příležitostem. Tyto už neužijete, ledaže byste hojně navštěvovala plesy.
Navíc - do těchto musíte mít dokonlou postavu, v pouzdrovkách se přece jen nějaká chybička schová.
A také abyste těmito šatky netrumfla nevěstu, to se nedělá. Pokud máte čas, vybírejte dál. Jaga.
Ještě odpovím.
Nešlo by zjistit, jaké šaty bude mít nevěsta?
Abyste se přizpůsobily.
Podívejte se na obrázky třeba z google, nebo jestli máte přístup na Rajce.net, tam je společných fotek ze svateb plno.
Všimněte si, že nevěsta tam má vždy sólo a prostě vyniká. Je to její den a pozornost by měla být věnována právě jí.
A video z Rajče.net - hosté - ženy jsou oblečeny slavnostně, společensky, ale úměrně. A vidíte, že se nosí opravdu všechno možné. Barevně i v délce šatů a i sukní.
Dobrý den, pro hosta nikoliv, ale pro mladou i štíhlou hostku ano (+ nějaký tmavý doplněk, aby si někdo nemyslel, že chcete vzít nevěstě právo na bílou, i když tyto šaty zcela bílé nejsou, leč lidé jsou různí). Zdravím!
kikca - no, vždyť ty šaty (jak je i uvedeno v odkazu) jsou světle modré. Kde je problém? Postavu a věk do nich máte?
kikca - jak chcete, ale já bych volil něco malého a barevně kontrastního k té bleděmodré, t.j. např. černé.
Zbytečně načančané. Nevěsta by se mi v nich velice líbila.
Pokud se budete veselit do pozdních večerních hodin, tak budto zvolit něco obyčejnějšího, byť slavnostnější, anebo mít šaty na převlečení.
Budete sedět, jíst a v těchto šatech abyste dávala opravdu velký pozor na nějakou nehodu.
Nevěsta se převléká, jestli chcete i Vy, je to vaše volba. Ale mě se moc na svatbu nepozdávají.
Šaty jsou krásné, pokud je navíc svatba laděno do blede modra (a není to nějaká svatba v přírodě nebo nebude mít nevěsta šaty skromnější nebo v podobné délce jako tyto apod.), tak za mě super.
Je fakt, že se asi spíše na svatby nosí lepší letní šaty, ale možná spíš pro jejich praktičnost dalšího využití.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.