Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit trička ze silnější bavlny?

Od: jahoda odpovědí: 9 změna:

Ahoj,

poraďte prosím kde by se daly koupit trička ze silnější bavlny ve velikostech 158, 164, ale mohou být i menší dospělé velikosti?

Většinou jsme dítěti kupovali na Bonprixu a ve Spotisimu, ale teď tam nemají pěkná trička. Obchody typu HM, Terranova apod. nechceme z důvodu, že tam mají trička velmi s nízkou gramáží.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sluna
hodnocení

1x
Zdravím, nevím jakou má gramáž silnější bavlna ale na bezpotisku.cz maji různé věci nejen trička třeba něco vyberete
sluna
SMOG trička

helenka
hodnocení

0x
Zkuste značku Malfini. Máme z tama kvalitní obyčejné trička. Ani to není drahé.
Jinak co třeba jít do pracovních oděvů a vzít velikost XS? To už kolikrát je i větším dětem.
petr2
Taky jsem řešil kvalitní bilá trička bohužel kvalita šla rapidně všude dolu vsude . Pracovní oděvy jsem zkoušel taky žalostné. Nevím kde koupit kvalitní bílé tričko s vysokou gramáži aby po 3 vyprání nebylo jak hadr na vytírání. Mám pár triček ještě z devadesátých let to byl svět ještě trochu v pořádku a jsou dodnes kvalitní a drží tvar a barvu bohužel takové dnes nekoupíte

km
hodnocení

0x
Malfini popr. Bezpotisku. Gramaz je u uvedena u zbozi.

hodnocení

0x

Zdravím,

jahoda, nechcete nám uvést tu silnější bavlnu co potřebujete a uvádíte, neboli vyšší gramáž co požadujete?

Kolik? Kolik si představujete tu vyšší gramáž? Napíšete?

Uvádíte jen velkost.. Ale vždy se dá koupit triko s různou velkostí s různou gramáží.. Vždy...

Kolik chcete nebo požadujete?:

120-150?

150-190?

190-220?

nebo i vyšší?

Vyjádřete se..

prostromek
hodnocení

0x

Podívejte se tady. Kvalitní věcičky.

Výstřih kulatý, ale i do V.

kosile24.cz/...

----------------------------------

A další kvalitní věci mají zde:

značka Litex.

litex.cz/...

nov
hodnocení

0x

Souhlas se zn. Malfini. Zde např. tričko unisex, velikost XS, gramáž 200 g/m2 za pouhých 122 Kč.

propom.cz/...

jm
hodnocení

0x
Levných triček jsem měl spoustu. První kvalitní jsem obdržel od poraďte.cz- malfini.
Pak jsem při nákupu vždycky hledal gramáž a kupoval výhradně nad 200. Nicméně poslední trička jsem kupoval u Citizen. Nechci kupovat tričko za litr, ale občas jsou akce a 600 už není tak moc. Trička jsou nejen příjemná, ale hlavně hodně vydrží. Točím třeba tři čtyři trička a synové taky. Ani po roce pravidelného nošení a praní nejsou vytahaná nebo sepraná...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]