Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak Vám to přijde?

Od: jaj® odpovědí: 10 změna:
Dobrý den,
pocházím z rodiny, kde mě od dětství ponizovali a ubližovali mi. Měla jsem pak nepříliš hezké vztahove zkušenosti, zase se tam promítalo ponižování.
Nedávno jsem se seznámila s jedním mladým mužem, je mu 29. Vlivem zkušeností mám trochu problém porozumět nadsázce, dvojsmyslum apod.
Partner mě rád skadli, tak jsem mu ze srandy vzala dopity kelímek od piva a řekl mi "Nezlob", pak jsem mu kelímek vzala podruhé a řekl mi "Neštvi mě" a když jsem mu kelímek vzala potřetí tak mi řekl "A dost"
Do zprávy jsem mu napsala že bude příště zase bez kelímku a napsal mi "Ach jo" (a k tomu dal smejiciho se smajlika) a napsal "Nezlob" (a k tomu dal smejiciho se smajlika).
Pak jsem ho venku ptala zda to mysli ve srande s tím kelímkem a on "Joo"
To stejné když jsem mu napsala kolik přečetl stránek dnes a on odepsal Ty mě takhle kontrolujes? (a k tomu dal smejiciho smajlika).
Nebo dnes jsem mu napsala že se mi nechce ani nikam dnes a on na to Napsal Ani dobré ráno jsi mi nenapsala (s placicim smajlikem)
Popravdě jsem z rodiny hodně poznamenána a tak se musím stále ujistovat zda to je myšleno ve srande...
Jak Vám to přijde?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Připadá mi, že se chováte trochu jako "odvážná školačka." Kolik je Vám let? A tohle je Váš první vztah s mužem, nebo jste už nějaké známosti měla? Ptám se proto, že pokud jste už s někým chodila, měla byste mít určité vědomosti, jak se chovat.

Když jste mu ten kelímek vzala jednou, dobře, byla legrace. Ale proč to opakovat podruhé a potřetí? Jste jak rozjívené děcko. Opakovaný vtip přestává být vtipem.

Zpočátku si z Vás možná dělá takovou dobrosrdečnou legraci, ale jak opakujete pořád to stejné, asi ho to trochu už začíná štvát. Chovejte se jako dospělá žena, nehrajte si na diblíka. A bude to v pořádku. Pokud ho budete stále zlobit, přestane ho to bavit a myslím, že by to byla škoda. Tak jděte trochu do sebe. Legrace být může, ale ne pořád jedno a to samé. To brzy unaví a naštve. Jaga.

hodnocení

5x

Dobrý den. Mně to přijde jako chování dvou nevyzrálích lidí. Ale pokud je vám dvěma spolu dobře, pak si to užívejte a nerozebírejte co kdo napsal, nebo udělal, kolika smajlíky končí jeho věta atd.. Zbytečně si otrávíte chvíle, které by jinak mohly být třeba pěkné. Scházejte se, poznávejte se, komunikujte spolu z očí do očí. Jen na vás dvou záleží, jaký vztah si vybudujete.A je úplně jedno, co si o čem myslí lidé na poradně nebo kdekoliv jinde. Vy si ujasněte co chcete od svého partnera a nebojte se vztahu. Hodně štěstí!

hanakr
hodnocení

4x

Žádný normální muž ti nebude pořád vysvětlovat, jak to co řekl nebo udělal, doopravdy myslel. Nemáš žádnou sebeúctu, takže ani ten muž si tě nebude vážit. Zkus se trochu dát dohromady. Soustřeď se na práci, vydělej si nějaké peníze. Pak si můžeš zařídit hezké bydlení, pěkné šaty, zajít ke kadeřníkovi, chodit cvičit nebo plavat. Až budeš spokojená sama se sebou, pak si hledej vztah.

Teď hlavně ber antikoncepci, protože nejsi psychicky připravená být matkou, a tvoje dítě by bylo stejný chudáček jako ty.

hodnocení

1x
To jediné, co by mi na tom "našem" laškování asi vadilo je, že ho sdílíte na internetu.

helenka
hodnocení

1x
Přijde mi, že moc řešíš nějaké nedůležité zprávy. Tvého přítele neznám, ale přijde mi, že má asi rád humor a nadsázku. Kdyby mu něco opravdu hodně vadilo, věřím, že ti to dá najevo tak jasně a důrazně, abys to hned pochopila.

hodnocení

0x

Jestli nejste nějak postižení, tak způsob komunikace ani téma neodpovídá věku. Předně vynechte přiblblé psaní. To je dobré maximálně tak k poslání čísla účtu a nákupního seznamu. Používejte výhradně telefon a osobní kontakt. Zvykněte si na živou komunikaci s okamžitou reakcí.

pb®
Asi nevíte, jak milá a žhavá může být písemná komunikace. Od nepaměti si lidé psali, akorát v davných letech s tím posel na koni jel 14 dní a dnes přijde zpráva hned.
Taky po poslání zprávy má druhá osoba čas na to sdělení vstřebat. Při osobním kontaktu mi říct cizí muž chci tě, vysměju se mu a pošlu ho do háje. Napsat můžeme i to, co se jinak ostýcháme vyslovit.

Ano, lidé si psali, ale dopisy, ve kterých popisovali události rozvitými větami. Kde ale byl telefon za místní poplatek, tam si lidé volali. Obliba SMS u nás vznikla jako náhražka hovorů, které byly zpočátku GSM extrémně drahé. Byla to československá specialita. Došlo to ale bohužel až tak daleko, že teď někteří raději půl hodiny ďobou zprávy, než by věc vyřídíli za pět minut hovorem. Dokonce jsou prý i takoví, kteří se stydí někomu zavolat. Jak z dotazu vyplývá, tak psaní není ničím romantickým. Vždyť oni vůbec nevědí, co tím ten druhý myslel a potřebují to vysvětlit! Na flirtu je přece nejlepší právě ta okamžitá reakce, tón a barva hlasu, vtip. Co je to za tokání rozmyšlenými zprávami, ke kterým je potřeba překlad?

Pb ale mnohdy ty telefonní zombíci sedí spolu u stolu ,ale nemluví spolu-píšou si SMS! a to je pak to smutné a hooodně špatné. SMS NIKDY nenahradí osobní komunikaci!

km
hodnocení

0x
v pohode. resite blbosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]