Ahojte, mám menší otázku, viděla jsem slečny psát na sociální síť TikTok, že je možné mít menstruaci i 3-5 měsíce těhotenství. Vůbec nemám zkušenost, ani jsem o tom v životě neslyšela. Dále mě zajímá z mé hlavy, celkové oplodnění může trvat i 10 dní, pokud já měla pohlavní styk, je možné dostat třeba ještě do týdne měsíčky, pokud jsem je měla dostat? Na to, že jsem žena, tak mi to nějak hlava nebere, jestli se mohou dít i tyto věci. Děkuji moc za odpovědi
Dokonce žena může být v jiném stavu a nemusí o tom ani vědět. Až když jí začne bolet břicho a začne rodit.
O takových výjimkách, jako že může být těhotný muž, raději nepíšu. Příroda je mocná čarodějka.
moncs
Takže pokud jsem spala s někým 10 dní před dostáním měsíčku, což je obvyklá doba otěhotnění a po těch 10 dnech jsem je dostala a měla je tak dostat datumově. Je možné být těhotná?
Dobrý den, jo, možné je hodně, ale nehoda prý není náhoda (člověk tomu jde naproti). Jsou to věci mezi nebem a zemí a najednou Vás gynekolog začne oslovovat maminko. Mimochodem, z dotazu není (mně) jasné, zda byste těhotenství uvítala nebo se ho děsíte. Zdravím!
doplněno 07.06.25 09:20:
moncs - děkuji Vám za upřímnost. Nezoufejte, protože i nepříjemná situace má své řešení. Nejsem v tomto odborník, ale vše další by Vám vysvětlil gynekolog, tak neotálejte s návštěvou v jeho ordinaci. A ženské Vám tady jistě poradí nějaký volně prodejný test či pilulku "po" apod.
doplněno 07.06.25 09:38:
moncs - ano, to se mezi partnery stává (a ještě horší věci). Hlavně nedělejte nic neuváženého, nelegálního a řešte vše s rozumem a v klidu. Tak hodně štěstí.
moncs
Dobrý den, spíše se děsím, jelikož jde o mojí situaci, kterou jsem už řešila dříve s okolím, ale ne s již bývalým partnerem, kterého se obávám, že nebude ani reagovat, pokud by tahle situace nastala.
moncs
Děkuji moc, právě že s bývalým partnerem jsme využívali jen gumu, pro prášky jsem byla v pondělí na gyndě, kde jsem byla na ultrazvuku a bylo vše v pohodě, ale přijde mi brzo vidět něco na obrazovce, bohužel jsem nevěděla, že se partner zachová, jak blázen a odejde, již mi není schopný, ani reagovat na zprávy či mobily
moncs
Ano bohužel stává, kord v našem věku. Ty kluci jsou tak nevyspělí i když přes 20 mu je, ani upřímně nevím, jestli mu to napsat, potom co má od mě X nepřečtených zpráv, že si chci naší situaci vyříkat a dalších X zmeškaných hovorů. Mam strach, že když to napíšu, tak budu za krávu, co ho vydírá.
moncs - no, když už ani neodpovídá na Vaše "bombardování", tak nemá význam ho informovat o situaci, kdy sama ještě nemáte jistotu. Pokud s ním budete těhotná (a dítě si necháte), tak ho o tom, že je tatínek, bude třeba informovat až advokát vymáhající výživné (a on dospěje). Ovšem, nebudeme předbíhat.
Každá jsme jiná. Některá pravidelně krvácí i několik měsíců těhotenství. Druhé části otázky nerozumím. Jedná se o ovulaci a když se oplodnění trefí zrovna do té doby, pak je to téměř na 100%. Načti si, co to ovulace je.
Zdravím, ano žena může být těhotná a menstruovat ať už je to potvrzené nebo nebo ne,tělo když poztřebuje se čistí samo pro nový život. Děje je spousta věcí každá žena je jiná. Hodně záleží jak je pravidelný váš cyklus podle toho je pak i pravděpodobnost otěhotnění no je spousta lidí co se snaží co můžou a nejde to,takže se otěhotnění dá už považovat za štěstí, dříve se děti rodily I ve válku a co... vždycky se to nějak udělalo aby mohlo žít tehdy prostě rozhodla příroda bude nebude teď máme všeho dost,příliš se hledí do budoucna a přitom nevíme co bude zítra. Pokud jste spolu bylo dlouho? a třeba i došlo na téma dítěte nebo jak by jste se k tomu stavili tak vlastně máte i odpověď. Můžete se připravit na to že budete těhotná ale sama protože muž který zdrhne a nekomunikuje i když se ještě nic neděje tak jak asi bude reagovat když se dít bude a že se toho v životě děje hodně i bez dětí, chcete mít muže a otce dítěte který při náznaku problémů nebo nějaké změně uteče a nekomunikuje? Měla sem možnost to zažít naštěstí bez následků a jsem ráda že už se neozval, nakonec jsem zjistila že byl zasnoubený, ani já už nestojím o další vysvětlování. Dospělý člověk může říct že potřebuje čas nebo není připravený nutit nikoho nemůžeme. Ale když už si umi užít tak by měli prijmout zodpovědnost za případné následky. No záleží na něm. Nechte ho být a spis se zaměřte na sebe a přemýšlejte o tom pokud otěhotníte jaké máte možnosti, a pokud neotěhotníte budete mít dobrou zkušenost do budoucna. Ať to dopadne jak si přejete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.