Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přestat jíst sladké

Od: sarka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den neznáte nějaký dobrý recepty nahubnutí? cvičím a snažím se hubnout ale vítě sladký to je hrůza jak se toho zbavit a nejíst furt sladký miluju sladký ale chci s ním skončit jak to udělám? už ani nesladím ani nesolím ale to sladký nejde a nejde víte někso jak na to vyzrát děkuju předem

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zhubnout není můj případ, ale v nějakém pořadu jsem slyšela, že se nemá začít hubnout v zimě, protože si tělo automaticky ukládá tuk. Moje známá začali hubnout na jaře. A bylo jí tedy dost. Přestala sladit, nejedla knedlíky - jen rýži a brambory. Bílé pečivo vyměnila za tmavé. Začali pít cca 3 litry obyčejné vody za den, značně omezila uzeninu, nemazala máslem, ale nějakou florou, jedla málo a pravidelně. Zhubla do konce léta 10 kg. Myslím si, že u každého je to individuální - každý má jiný metabolismus a jinou schopnost odbourávání tuků.

Hlavně Šárko nekupujte žádné drahé výrobky, ony mohou na chvíli pomoci, ale jak je nebudete užívat, ihned se Vám vrátí kila zpět a možná i víc. A také zvažte, zda nejste pěkná i tak a jestli to má cenu. Každý z nás má jinou dispozici.

raadek*
Sladky si klidne dej, ale co snis, musis take vybehat. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]