Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmrazené svatební koláče

Od: preval odpovědí: 7 změna:

Mohu se prezentovat v pátek se svatebními koláči zmrazenými,které právě dělám? My je jíme rozmrazené normálně,ale máme sešlost a chtěla bych letos něco přispět (jinak je nosívala kamarádka a letos nemůže).a jinak to nestihnu,jsou časově i jinak dosti náročné a navíc uvidím,jestli se povedly nebo ne v předstihu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jasně, úplně v pohodě můžeš donést zmražené a pak rozmrazené svatební koláče. Pokud je tak běžně jíte a chutnají dobře, není důvod se toho bát. Rozmrazit je můžeš den předem nebo ráno, a pokud je necháš v pokojové teplotě, budou jak čerstvé. Navíc je fajn, že chceš přispět. I kdyby nebyly úplně dokonalé, gesta se počítají víc než pekařská preciznost.

preval
hodnocení

Díky za povzbuzení,moc hezké.Jelikož koláče stále nejsou hotové,ony se musí po určitém čase tzv.převalovat a dát zchladit a opakovaně,jsem teprve v polovině tohoto procesu a napadlo mě další řešení, zmrazit těsto a udělat je den předem,co na to říkáte.

@preval Pokud máte čas tak je upečte a zamražte, ať na to nemusíte myslet...Aspoň já bych to udělala.

hodnocení

3x

Sešlost nepozná, že byly zmražené, pokud jim to neřeknete.

panvdolecek
hodnocení

0x

Vím že vdolky jsou za dva dny sušší, podle mě skladování v mražáku není problém, jenom si dejte pozor, aby v mražáku nebylo něco hodně voňavého, třeba maso nebo nakrájený pórek, aby vdolky nenačichly.

hodnocení

0x

Když je necháte pozvolna rozmrznout při pokojové teplotě, nikdo pravděpodobně nepozná, že byly zmrazené. V žádném případě rozmrazování nijak neurychlujte (a už vůbec ne v mikrovlnce)!

hodnocení

0x
My už takto konzumujeme např chleba nebo rohlíky jen z mrazáku - chutnají jako "dnešní" klidně po týdnu. Koláče bych za čerstva zamrazil, ideálně ve více sáčkách, aby to nebyla jedna velká bakule (rychleji zmrznou a nebudou hlavně slepené). Nechte přirozeně rozmrazit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]