Nejste přihlášen/a.
Mohu se prezentovat v pátek se svatebními koláči zmrazenými,které právě dělám? My je jíme rozmrazené normálně,ale máme sešlost a chtěla bych letos něco přispět (jinak je nosívala kamarádka a letos nemůže).a jinak to nestihnu,jsou časově i jinak dosti náročné a navíc uvidím,jestli se povedly nebo ne v předstihu.
Jasně, úplně v pohodě můžeš donést zmražené a pak rozmrazené svatební koláče. Pokud je tak běžně jíte a chutnají dobře, není důvod se toho bát. Rozmrazit je můžeš den předem nebo ráno, a pokud je necháš v pokojové teplotě, budou jak čerstvé. Navíc je fajn, že chceš přispět. I kdyby nebyly úplně dokonalé, gesta se počítají víc než pekařská preciznost.
Díky za povzbuzení,moc hezké.Jelikož koláče stále nejsou hotové,ony se musí po určitém čase tzv.převalovat a dát zchladit a opakovaně,jsem teprve v polovině tohoto procesu a napadlo mě další řešení, zmrazit těsto a udělat je den předem,co na to říkáte.
@preval Pokud máte čas tak je upečte a zamražte, ať na to nemusíte myslet...Aspoň já bych to udělala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.