Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Diet Shake od zdravé-proteiny.cz

Od: heleeeen odpovědí: 4 změna:
Ahoj všem , všude na mě skáče jak je tenhle diet Shake super při hubnutí … ráda bych zjistila opravdu pravdivou zkušenost od vás všech , co to měli / vyzkoušeli . Budu vám velice vděčná ♥
zdrave-proteiny.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

6x

Dobrý den, vzpomínáte si z minulých let na velmi časté reklamy s tělnatou paní Halinou Pawlowskou? Propagovala (a prý úžasně hubla) s pomocí obdobné tekutiny/koktejlu. Najděte si současné obrázky, jak je paní Pawlowská pořád stejně "kredenciózní" a to je ta odpověď na Váš dotaz. Princip hubnutí není odvodnění těla, ale omezení příjmu potravy (méně jíst a zdravě) i zvýšený výdej energie (pohyb, fyzická práce) a to se nedá (bez rizika poškození zdraví) ošidit. Zdravím!

P.S. A v tom obchodě jsou snad jenom pozitivní recenze, což je podezřelé. Celé to bude zřejmě pokračování obdobného zázraku Herbalife.

Pamatuju podobně úžasnounou reklamu, ve které se paní Helena Růžičková rozplývala nad účinky jakéhosi " slimrstýru" . Je s podivem, že používání onoho úžasného přípravku na ní nenechalo vůbec žádné stopy *smich*.

Moc nechápu, co nutí známé osobnosti k tomu, že poklesnou k účinkování v podobných podřadných pořadech a reklamách. To to mají fakt za potřebí? *zmateny*

hodnocení

2x
Peníze jde vyhodit z okna i mnohem příjemnějším způsobem.

hodnocení

0x
Dobrý večer, já zkušenosti mám jen s Diet shakem této značky, nemám kompletní jejich balíčky. Testuji různé věci a zrovna se mi tohle dostalo do pacek. Používám ho ráda. Za mě je to jeden z nejchutnějších. Chutná dobře právě i jen s obyčejnou vodou. Při hubnutí je skvělý. Ale nečekejte,že se budete válet na gauči, jíst osm knedlíků denně a pak zapíjet Diet shakem. To samozřejmě nefunguje. Mám jistě zdravotní problémy, nejím pravidelně a nesnídám. Ale shake ráno jakoby místo snídaně snesu. Nebo si ho dám večer. Prostě tím nahradite jedno jídlo. Používám to třeba, i když nemám čas se najíst. Skvěle zasytí. Takže jako pomocník při hubnutí je dobrý, ale základ je stejně strava a pohyb.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]