Nejste přihlášen/a.
Normálně těstoviny s houbami, ale plus přidávám ještě smetanu 20%.
Třeba zde, mé oblíbené toprecepty.
Miluji a často dělávám: Na kousky kuřecí maso na pánev, na výpeku cibulku, zalít vodou ze špaget a přidat předem namočené houby, sojovku a provařit. Když mám, tak zahustím taveným sýrem, když ne, tak lžičkou škrobu ve smetaně. Na poslednín chvíli nastrouhám česnek a přidám bylinky. Na talíři posypu Goudou. U Vienace s potravinami mají spousty omáček, ale nemám odvahu.
Špagety vařívala moje maminka a jako děti jsme se naučily jíst a chutnaly nám. Miluji je dodnes a dělávám je často. Vypadá to zvrhle, ale mám je ráda třeba s lečem. Také maso na zelenině, rozlítané ptáčky ať už z hovězího nebo vepřového a vlastně všude kam mohu přidat rajčata. Vnuk je zase miluje s dobrým olivoým olejem, česnekem a sýrem.
Pokud bez omáčky, tak houby podusit jako na smaženici a smíchat s vařenými vrtulkami.
Lze různě oměňovat - tedy smíchat s orestovanými kuřecími nudličkami, nebo dát zapéci do trouby a zalít vajíčkem, nebo nahoru posypat nastrouhaným tvrdým sýrem.
Letos již rostou houbičky a to májovky v čarodějných kruzích. Májovka je i léčivá. Zítra na ně jdu, budou na másle.
Jinak těstoviny, nebo i rýže jsou nejlepší z houbiček z lesa, ze směsi. Houbové rizoto znáte?
-------------------------------
Z jiného soudku - rychlé a dobré jsou těstoviny (třeba vřetena) s malou plechovkou tuňáka v oleji. Doplňuji nějakým čerstvým zeleninovým salátem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.