Nejste přihlášen/a.
Prosim,poradte.Vyhledla jsem si na S Bazaru nabytek,chtela jsem odpovedet,poslala jsem tedy dle navodu SMS,aby me prisel autorizovany PIN kod.Prisel,vlozila jsem ho dle navodu do uvedene kolonky a zobrazilo se mi,kod neplatny.Casovy limit 3O min.byl O dodrzen,operaci jsem opakovala,ale stale negativni.Prosim,kde jsem udelala chybu? Nechce se mi dale posilat dalsi SMS a platitO nabytek mam zajem a nez to obvolam,muze byt prodany.Poradte,prosim! Diky!.
Pokud máte problém nebo si nevíte rady s uvedením inzerce, můžete použít telefonickou infolinku +420 724 539 682 v době od 9:00 do 17:00. Mimo tuto dobu nemusí být infolinka dostupná.
Můžete zkusit zavolat na tu infolinku.Nevím zde je placená,ale určitě to bude rychlejší,než kdyby jste je kontaktovala emailem...
A pokud vám jde o ten čas...
doplněno 14.01.10 16:01:Můžete se mrknout sem : sbazar.cz/... jestli byste tam nenašla nějakou informaci,která je pro vás důležitá...
Můžete se mrknout sem : sbazar.cz/... jestli byste tam nenašla nějakou informaci,která je pro vás důležitá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.