Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odpovidat na S-Bazar?

Od: ilona* odpovědí: 2 změna:

Prosim,poradte.Vyhledla jsem si na S Bazaru nabytek,chtela jsem odpovedet,poslala jsem tedy dle navodu SMS,aby me prisel autorizovany PIN kod.Prisel,vlozila jsem ho dle navodu do uvedene kolonky a zobrazilo se mi,kod neplatny.Casovy limit 3O min.byl O dodrzen,operaci jsem opakovala,ale stale negativni.Prosim,kde jsem udelala chybu? Nechce se mi dale posilat dalsi SMS a platitO nabytek mam zajem a nez to obvolam,muze byt prodany.Poradte,prosim! Diky!.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

2x
7. Telefonické dotazy

Pokud máte problém nebo si nevíte rady s uvedením inzerce, můžete použít telefonickou infolinku +420 724 539 682 v době od 9:00 do 17:00. Mimo tuto dobu nemusí být infolinka dostupná.

Můžete zkusit zavolat na tu infolinku.Nevím zde je placená,ale určitě to bude rychlejší,než kdyby jste je kontaktovala emailem...;)

A pokud vám jde o ten čas...

doplněno 14.01.10 16:01:

Můžete se mrknout sem : sbazar.cz/... jestli byste tam nenašla nějakou informaci,která je pro vás důležitá...;)

doplněno 14.01.10 16:02:

Můžete se mrknout sem : sbazar.cz/... jestli byste tam nenašla nějakou informaci,která je pro vás důležitá...;)

ilona*
hodnocení

Diky za odpoved,je toho tam mnoho,pokusim se orientovat.Zdravim!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]