Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest malíčku... nehtoveho luzka

Od: karol22 odpovědí: 2 změna:
Ahoj, mám takový zvláštní dotaz... poslední 3 dny mě hrozně boli nehtová lůžka na rukách na malickach..umělé nehty nemám a nehty mám max 3 mm dlouhé.. hrozně mě to bolelo u mytí nádobí.. úplně mi zmizely takové ty pulmesoce z malíčku.. a fakt mě hodně boli..nevíte co to může být?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Dráha srdce končí na malíčku. Začíná uprostřed podpaží, vyjede po hrudi skoro až ke klíčku a následně sbíhá po vnitřní straně paže, loketní jamkou místy trochu blíž k tělu a přes dlaň po malíkové straně k lůžku nehtu na malíčku. Projeďte si tu dráhu palcem, jestli je více citlivá. Mačkejte si místo na dlaňové rýze na malíkové straně / těsně pod tím hrbolkem/. Bývá za těchto situací bolestivé, a to masírování by mělo přinést zklidnění do celé dráhy.. Ženy začínají mačkat na pravé ruce, muži na levé. Pod vlivem dráhy srdce je nejen srdce, ale hrudník, centrální nervový systém a paže. Má vliv na bolesti na hrudi, u srdce, horní končetiny, žízeň a sucho v hrdle. Berte hořčík. Ve stravě ho máte nejvíc v hořké čokoládě, banánech, ořeších, klíčcích. Nechte si změřit tlak.

hodnocení

0x

Kdy naposledy jste kontrolovala cukr v krvi?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]