Nejste přihlášen/a.
Tak to neřeš, protože hrudní kost nezamaskuješ a na 100% bude poslouchat srdce a plíce.
A nikotinonou náplast v 15ti jako maskování... to mě příjde jako taky blbost. Stejně tak kineziologickou tejpu. Akorát by se tě na to zeptala, proč jí máš.
Tetování fakt neřeš. Doktorka nemá potřebu něco bonzovat, pokud je vpohodě. Zvláště v dnešní době, kdy tetování je "normální" (podle mě ovšem hnus, ale zde dotaz nepadl).
Nejlepší bude při preventivní prohlídce požádat paní doktorkku o pomoc. Není vyloučené, že máš nějaké psychické problémy a rodina, která si něčeho takového za dva roky nevšimla, není v pořádku. Preventivní prohlídka by mohla být dobrou příležitostí tyto problémy začít řešit.
rodina si toho nevšimla jenom proto, že je mám na dost intmních místech. upřímně si myslím že je jen dobře že mi rodiče nedělají prohlídky celého těla jen tak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.