Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit větší oblečení

Od: olda odpovědí: 10 změna:

přestěhovali jsme se s manželkou na stará kolena k Třebíči a nastal problém, kde v Třebíči koupit oblečení dámské velikosti 52. V obchodech jsme našli největší 42 - 44. Už nejsme moc mobilní na nákup např. do Brna

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podívala bych se po e-shopech. Třeba AboutYou má doručení nad 499 Kč zdarma a vrácení také. Výběr je obrovský, doma si oblečení v klidu vyzkouší, na rozmyšlenou má fúru času, co nebude chtít zase zavře do boxu.

hodnocení

2x

Dobrý den, hledal jsem podle velikosti xxxl a letmo jsem našel např.:

Evona: evona.cz/... prodejna Karlovo náměstí 18/12

JTX: jtx.cz/... prodejna Karlovo náměstí 17/11

Móda Prostějov: modaprostejov.cz/... prodejna Smila Osovského 19

Určitě jich bude více, toto jen první 3, které mi vyjely ve vyhledávači. Všechny mají dámské i pánské oděvy a větší velikosti, tak snad si vyberete

prostromek
hodnocení

2x

Tady je soupis prodejen Třebíč a okolí (třebíčsko), není sice aktualizováno, ale přesto budou některé obchody stále fungovat.

Zkuste projet jednu prodejnu po druhé podle seznamu, co zaujme.

Namátkou:

Halenky, šaty volného střihu na silnějších modelkách jsou i na druhém odkazu adresa : Smila Osovského 19, Třebíč, Móda Prostějov.

Takko Spojovací 1339, Třebíč, nemá drahé zboží, ta kvalita může být horší, jednou jsem tam ale nakupovala, a oblečení mi drží dodnes.

Já bych to viděla psát na vybrané firmy, anebo telefonovat, jakou potřebujete velikost, co vůbec mají v nabídce a potom jet někam najisto si vyzkoušet, když máte trošku problémy s dopravou.

trebicsko.cz/...

modaprostejov.cz/...

takko.com/...

hodnocení

1x
V Třebíči vidím dvě provozovny Kik, tam mají oddělení XXXL. Zrovna nedávno jsem v našem Kiku musel ve frontě poslouchat velkou baculatou paní, jak nadšeně prodavačce povídá, že jen u nich na sebe sežene správné velké rozměry.
prostromek

Máte pravdu, značka Janina je u nich větší velikost. U nás Pha-východ, je asi rok nová prodejna, moc jsem tam sice nešla, ale mají nyní skoro na vše oblečení slevu 50 % a z těch mi dali u pokladny opět 50 % výprodej, takže 75%? Hadříky na léto na zahradu a po létě pryč s tím. Jen jsem se nechytla u tepláků, ty mají dole nohavice do pružné manžety, ale osobně raději volné do zvonu.

Sice to není opět žádná velká kvalita, dovoz z asijských zemí, ale někdy při štěstí by se snad dalo materiálově koupit něco, co by vydrželo.

hodnocení

1x

Příbuzná nakupuje v MDR24: mdr24.cz/...

Kvalitní oblečení ve větších velikostech.

*pozdrav*

bramburka
hodnocení

1x

Hezke moderni kousky najdete na: eshopprobaculky.cz

bramburka

Jeste me napada svedsky katalog www.Cellbes.cz - maji i velke velikosti a neokoukanou modu

tip
hodnocení

0x

Tajný tip na ženské volnočasové i společenské oblečení pro všechny velikosti: sárí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]