Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Deodoranty a poceni

Od: prosteja odpovědí: 16 změna:
Cauky vsem, prosim Vas poradte mi nejaky deodorant po kterem fakt nebudu citit.
Hrozne se totiz potim a nechci byt citit.
Jsem totiz holka a na hygienu dost dbám, tak aby si nekdo nemyslel, ze ne.
Lepsi jsiu asi ty tuhé ze?
Treba Oldspice?
Ten jsem jeste nezkoušela a nevadi mi, ze je pro muze.
Ja to totiz prebiju tu vuni nejakym zenskym parfemem.
Jeste premyslim, ze pujdu za doktorem a reknu mu, at mi předepíše leky proti poceni.
Ale trochu se stydim mu to rict.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vimzesitoty
hodnocení

2x
Myslím že si každý bude myslet stejně co chce ať jim budete říkat vysvětlovat co chcete. Hodně žen i mladých holek používá pánské deo i sprcháče protože ta vůně vydrží dýl je to prostě síla *smich*
Spíš bude dobře zjistit důvod strach stres špatně volené oblečení překyselení těla hormonální změny podle.věku že...taky se samo tělo čistí potem.mívám období kdy se více potim.
no někomu se.poti a smrdí nohy kdyby dělal nevím co, nekdo ma taky rád když voní tak to často obnovuje ne proto že smrdí nebo se potí ale pro svůj dobrý pocit nebo navození nálady...no každý podle svého rozpočtu ty co vydrží hold stojí někdy vic tak se i častěji používají. Taky náš nos si často zafixuje naší vůní když si myslíme že nevoníme a je to jen náš specifický odér a nám vadí tak to honem snažíme přefíkat...každý nějak voní ...někdo.si smrdí a někdo voní asi bych to neřešila pokud se kolem.vas nedělá kilometrovy odstup lidi *palec*

doming
hodnocení

2x

Pocení je přirozená a normální věc. To že se člověk spotí při jakékoliv aktivitě normálně, není důvod abyste se za sebe styděla. Může to ukazovat na chorobné narušené sebevědomí. Pozor na podobné lidi, kteří vám radí že byste si měla několikrát denně měnit trička. Jsme jen lidi. Přece si do práce nebo kamkoli nebudete furt nosit oblečení. To je patologické myšlení. Každopádně doporučuju navštívit psychologa, aby vám pomohl pracovat se svým vlastním sebevědomím a identitou, protože jak už sama asi cítíte, hodnocení druhých vám dokáže hodně srazit sebevědomí. Pracujte na tom abyste byla v pohodě sama se sebou a milovala sebe i když se na vás ostatní dívají zvrchu.*srdce*

Jo ten deodorant, myslím že je to jedno. Proti pocení jsou antiperspiranty apod. to je to hlavní co vám garantuje ... co vlastně garantuje? Já to používám a potím se taky furt jen vyjdu ven. Je to normální. A opět, na hodnocení druhých se vykašlete.

hodnocení

2x

Je treba si uvedomit jake pripravky uzivat.

Deodorant - Jde pouze o zamaskovani pachu. Je to jenom levna vune, poceni to vubec resit nema a taky neresi

Antiperspirant - Pripravek zabranujici, presneji receno vyrazne snizujici poceni pomoci sloucenin hliniku. Negativum je spineni obleceni v mistech doteku, a nekteri aktivisti tvrdi ze hlinik spusobuje rakovinu, nicmene v normalnich davkach to nebylo prokazano. Ani nepremyslet nad Bio antiperspiranty bez hliniku, je to jen nobl nazev pro deodorant; hlinik je hlavni a defacto jedina cast ktera opravdu funguje.

Prodejci casto radi zamenuji nazvy a michaji oba pripravky do jedne skupiny, je treba opravdu hledat vylozene s nazvem antiperspirant a nebo neco co ma ve slozeni napsanou nejakou sloceninu hliniku

liska5
hodnocení

2x

A nenapadlo Vás, že to pocení může souviset se stravou, trávením, určitými potravinami? Určitý zápach bývá přisuzován některým nemocem. Zmiňte se u lékaře nebo nutriční terapeutky, že to chcete řešit.

Obecně se potí /hlavně v noci/ lidé s nedostatkem Mg /hořčíku/. Na to se pije šalvějový čaj, ale jen max 4 týdny.

Jinak víc jak tělo bývá cítit propocené oblečení, kde se už ten pot rozkládá. Taky čtěte na těch vůních návody. Existují anti - perspiranty k použití pouze na oblečení, že nesmí na kůži, abyste si nezpůsobila nějaký ekzém.

Lištičko, mi se docela líbí na světě, mám obbdobí, kdy jsem dobrá. Jen mívám šílené křeče. A na ně je hořčík. M8m Magnosolv, mám sypký pod jazyk, mám protikřečové v lékárně míchané kapsličky, mám hroznový cukr s hořčíkem, mám hořčík s Béčkem. A? A prd prd, v noci se potím, ve dne, pokud se nenastříkám sprejem v lékárně, potím se. A to mi hořčík kouká z očí. Už přešla moda vitaminu D a nastoupil hořčík. Nemá s pocením nic. Ale hořčíkem nic nepokazíš. Co si tělo ihned nevezme, to se vyčurá.

tb

A jé.,,ocásek,, opustil od určování nemocí přes chodidla a věnuje se odéru.

Objednejte se na dermatovenerologickou kliniku.Poukaz napíše ošetřující lékař bez problémů.Lékař je víc jak nějaký ,,radil,, tady z poradte.cz.

hodnocení

0x

Pokud se člověk hodně potí, je třeba se sprchovat i víckrát denně, převlékat si trička i víckrát denně.

A navštívit lékaře, protože skutečně veliké pocení bývá obtěžující. Pro pacienta i pro ty ostatní kolem. A známka nějakého neduhu. Není proč se stydět, někdy stačí jen třeba změnit složení stravy.

Deodoranty pach zmírní, ale pokud jsou užité na čisté, umyté tělo. Pokud se jimi maže člověk zpocený, nevonící, je z toho mix pachů, který je opravdu šílený. Znala jsem takovou jednu.

Old Spice je příjemná vůně, vhodná pro muže. Po manželově smrti mi po něm 2 kousky v koupelně zůstaly. Občas jej taky použiji, mám tu vůni ráda a připomíná mi mého muže. Jaga.

sabina
Mýt se každý den? A ještě vîcekrát? Koho by to bavilo

V létě je to velice příjemná činnost. A jak, panečku, osvěží! Pokud zvolíte vodu spíš jen vlažnou, než horkou. *palec2* Lepší, než se lepit ve vlastním potu a být cítit až za roh. Jaga.

potic
hodnocení

0x
Driclor. Nemáte zač.

hodnocení

0x

Mate nadvahu? To je tiez jedna z pricin.

bramburka
hodnocení

0x

Je rozdil mezi deodorantem a antiperspirantem. Na tvem miste bych volila antiperspirant.
Kazdemu voni neco jineho. Ja pouzivam v posledni dobe Borotalco.
Jeste bych doporucila nosit tricka z ciste bavlny a zadna umela vlakna! Popripade se informuj o vyrobcich firmy Citizen.

helenka
hodnocení

0x
Oldspice je fajn. Já se teda dívám i na obsah hliníku v antiperspirantech, protože je tu podezření na riziko rakoviny prsu, kterou máme v rodině. Hodně antiperspirantů Oldspice hliník neobsahuje. A navíc je spousta variant vůní na trhu teď a některé jsou celkem unisex. Sladké a tak.
Pokud tě zajímá hliník: tak tam bývá napsané 0% aluminium atd.

hodnocení

0x

Doporučuji trošku ušetřit a zajít do ékárny. Eucerin a ještě jiné značky opravdu funguje. Nevoní, na vůni jsou jiné prostředky, ale opravdu nastříkání vydrží 2 dny. Mám ho už 3tím rokem.

Deodoranty a poceni
nov

Bohužel již není nikde v prodeji, jen roll-on a ten je dle recenzí méně účinný než sprej 72h. Což mě mrzí, chtěla jsem si sprej koupit.

Nov, v lékárně Dr.Max ho mají stále. A vlastně totéž, jen pod jinou značkou také.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]