Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opalování spf 50

Od: aja1946® odpovědí: 7 změna:
Poradte něco dobře roztíratelného na opravdu citlivou pokožku. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ltz
hodnocení

2x
Bioderma - lékárna Benu - mohou i objednat. Dobře se roztírá, před použitím protřepat.
Opalování spf 50

mate59
hodnocení

0x

Všechno co má vysoký faktor se špatně roztírá a když se veleze z vody tak zůstávají bílé stopy na kůži a pak vypadá jak moučný červ.Používám jen oleje s vyšším faktorem a mažu se častěji.Výše faktoru zohledňuje časovou délku pro další namazání.

hodnocení

Není to pravda
Vím.o dvou, ale pro mne jsou moc drahé.

hodnocení

0x
Chránit se ano, ale proč máte potřebu se s opravdu citlivou pokožkou "opalovat"?
shade

A patlat na sebe chemii. Lepší je se držet v polostínu, menší opálení bude i tam.

hodnocení

Opalovat se nebudu, ale o dovolené se vždy slunci vyhnou nejde.

hodnocení

0x
Jako malýho mě patlali poplatně době něčím s faktorem snad 2 nebo 4, tak z toho dodnes vycházím a mám zažito, jak něco lepšího, faktor snad 8, se za dětských let patlalo jen na táborech na ty, co se s běžným mazáním spálili.
Na druhou stranu, oproti číslům na dnešních krémech ty tehdejší jednotky se dají zaokrouhlit na nulu - a stačilo to, takže i ta čistá nula musí stačit :) V období zaměstnání "ve sklepě" jsem se vždycky první den letní dovolený spálil do ruda a několik dní trpěl, letos začínám druhou sezónu práce venku, vlastně se opaluju od rána do večera:) a předešlá citlivost na slunce je pryč
. Neporadil jsem, jen taková moje poznámka k faktoru 50, což už se snad musí rovnat zavření do sklepa s absolutní tmou, zbytečné s tím vůbec vylézat ven :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]