Nejste přihlášen/a.
Prostě jsem předávkovala cukr do kvásku,už se s tím nedá nic dělat? To se stalo v rychlosti a v tom,že pečeu často,ale "utrhla se mi ruka " ...čekám a nic a co tak kypřící práček a více mouky? Zatím je to těsto bez tuku,dělám to převalované,teda chtěla jsem
Kvásek je mléko, trochu mouky a droždí, ne? Začal bych znovu...
Pokud je tam cukru hodně blokuje to droždí, pokud je tam cukru až moc, pak kvasinky zahynuly.
Příliš mnoho cukru kvasinky udusí, tak je to možné. Jste zkušená kuchařka, tak jste poznala dobře.
Také se mi to ještě nestalo.
Udělejte nový kvásek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.