Dobrý den, poradíte mi, prosím nějakou zdarma online psychologickou poradnu? Pár jsem jich našla, ale na dotaz mi zatím neodpověděli, prý do několika dní, týdne apod. Potřebuji, aby reagovali hned. Děkuji
Při akutních problémech využijte nepřetržitý provoz ambulancí - Přítel na telefonu, Linka důvěry, Linka bezpečí, Riaps, Život90 pro seniory, Bílý kruh bezpečí...
Jinak okamžitě a hned, nyní po 15. hodině se nabízejí konzultace také, ale jsou placené ...
Taky máte ten dojem, že dnes 50% holek má hraniční poruchu, nechodí ven a 8 hod. denně sjíždí sítě a vyhledává online psychology? Přitom pohyb funguje úplně stejně jako antidepresiva vyjma těch těžkých poruch (Tedy u lehkých a středních).
Dobrý den, zkuste využít službu https://hedepy.cz/. Vypadá to jako agregátor psychologů/psychoterapeutů a mohli by tak najít i někoho, kdo bude nabízet pomoc textovou formou. Případně pohledat alternativu nebo cíleně oslovit někoho konkrétního s tím, že si přejete komunikovat přes email. Hezký den přeji
Kdyby se to týkalo děcka, rodiny, tak vím. A možná by poradili i tak. Mám na mysli Centrum locika. Tam jsou psychologové. Mají poradenství. Telefonicky zjistíte, zda jsou schopni pomoci na 734 441 233, do 18 hod.
Proč nenapíšete tady, tady máte odpověď hned a víte kolik je tady psychologů sice má každý jen vlastní soukromou praxi ze života ale alespoň máte na výběr co vám bude vyhovovat, pokud unesete i případné negativní odpovědi ale to je život, taky je potřeba stále mezi něčím kormidlovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.