Nejste přihlášen/a.
Chĺeba ve vajíčku měla moje vnoučata nejraději ze všeho. Když je ke mně dcera na víkend přivezla, musela jsem jim tuto krmi dělat každé ráno k snídani.. Doma to neměly a milovaly to.
Vejce mírně osolit, rozšlehat, do toho máčet chléb /starší/, smažit na oleji, osušit v ubrousku, potřít hořčicí, posypat nakrájenou cibulkou, navrch plátek rajčete.
Bylo jim v té době tak 6 a 4 roky. Dneska je jim 25 a 23. A dodnes s láskou vzpomínají na babiččiny vaječné topinky. Jaga.
Chleba ve vajíčku je skutečná mňamka, kterou mě častovali rodiče a prarodiče určitě dív, než v pěti letech. Stejně tak i já jsem tuto záležitost dělal svým dětem (proč to nepřiznat, je to jedno z jidel, které jsou v rejstříku těch, které zvládám dobře uklohnit) ale je pravdou, že používáme domácí vejce od našich slepic. Nikdy žádný problém, proč by taky měl být?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.