Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je rozdíl mezi kapnou, podložkou a povlečením na polštář?

Od: dddd odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

tento týden jsem nastoupil jako sanitář do nemocnice nepoznám rozdíl mezi kapnou, podložkou, prostrěradlem a povlečením na polštář, ale jenom když všechno složené, jinak bych je poznal. Jde o to že mi příjde všechno stejné.

Děkuji za radu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x
Asi jsem natvrdlá. Normálně to poznáte, jen když je to složené tak váháte? Při složení je kapna / povlak na deku / největší i v složeném komínku, menší je prostěradlo, ještě menší tloušťku bude mít podložka a nejmenší bude povlak na polštář.
dddd
hodnocení

Moc děkuji.

sluna
hodnocení

0x
Asi teprve dostanete školení ne?
Jinak asi to bude někde uskladněno tak, aby každé bylo možno vzít zvlášť, pak stačí si vzít od každého kus, omrknout jak to vypadá slozené,kolik vrstev rozměr taky tloušťka materiálu,pak jedno druhým rozložit a zkusit složit. Pak už to budete mit v oku *palec*
dddd
18.04.25 17:26
hodnocení

Děkuji.

sluna
Ať vás to baví a případné překážky podobného typu nezastaví *palec*

hodnocení

0x

Je to určitě v nějaké místnosti ve skříni, složené v komíncích a u toho lístky s názvem. Protože může přijít někdo nový, či nějaký zástup apod., tak aby všichni hned věděli, kde co je. Až zjistíte, že třeba prostěradla jsou vlevo nahoře, zvyknete si a už budete vědět. Navíc Vás vrchní sestra jistě proškolí.

Nedejte se, práce sanitáře je potřebná a není jich dostatek. Tak ať jste tam spokojený. Jaga.

id
Oprava - prádlo není v místnosti, ale na chodbě ve vestavěných skříních a bez popisu. Letos jsem byla ve 2 špitálech a v obou to bylo jak popisuji. Navíc skříně věčně otevřené tak není problém nahlédnout.
Asi máte jinou zkušenost a nebo se jen domníváte že ...

bramburka
hodnocení

0x

Ja bych na Vasem miste pozadala vrchni sestru, aby tam prave pro novacky nalepili cedulky! Neni to zadna ostuda! Dela se to i ve velkych firmach treba ve spolecnych kuchynkach. Popise se proste, kde co je.
Muzete to dat jako zlepsovaci navrh!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]