Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude mi velikost kalhot – 46 také sedět i na výšku nad 190cm?

Od: gabry odpovědí: 3 změna:
mám osobně Jak jsem se změřil tak mám pas ±90cm hruď ±95 a rozkrok ke kotníkům mám ±78cm

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pozor, u různých značek se rozměry/velikost mohou lišit. V obchodě se domluvíte, v e-shopech hledejte velikostní tabulky a prodlouženou délku - tam navíc máte výhodu bezproblémového vrácení.

pecenkav
hodnocení

2x

Pořád jsem nepochopil, jak si někdo může vybrat kalhoty a nebo boty podle tabulek na internetu a věřit tomu, že mu to bude pasovat, když si kupuju boty v obchodě, tak tam strávím půl hodiny zkoušením, a stejně se mi už stalo, že jsem je šel druhý den vyměnit, protože doma po nazutí a nechání na nohách hodinu se mi stalo, že začaly trochu tlačit

hanakr
hodnocení

1x

Nebude. Pas 90 cm je pánská velikost 50 - 52. Asi jste koukal na tabulku s dámskými velikostmi, ty se měří jinak. Délka kalhot se neměří ke kotníkům, ale až na zem, obutý byste měl mít konec nohavice 1 cm nad zemí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]