Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je lepsi na hubnuti na bricho

Od: bvlgaris odpovědí: 2 změna:

Ahoj, chci se zeptat co je lepsi na hubnuti na bricho, posilovna nebo aerobic nebo co .. chtela sem cvicit doma nasla sme dobry video a ty cviky byli v pohode ale ted treti den se to neda hrozne me boli bricho z toho cviceni vcera a predevcirem .D Ja sem totiz nikdy necvicila az tedka tak se nedivte ..doma na to seru nemam na to nervy potrebuju nekam kde me nekdo bude hlidat ..sem hubena dost jen mam vetsi bricho a docela i stehna tak ja nevim kam mam jit abych na to zhubla

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Můžete zkusit tu posilovnu.Tam už vám ,,odborně"poradí co a jak...;)

Nebo se ještě mrkněte sem : cviceni-doma.cz/...

sarka*
hodnocení

0x

já jsem chodila do posilovny a ted i na erobik a a oba se mi zdají moc dobré. Erobik je dobrý že ti ho někdo ukazuje a posilovna tam bud cvičíš sama a nebo trenér ale to záleží na tobě a že tě bolí břicho to je normál co bolí to roste ale taky si dej přestávku protože když ty svaly bolí tak je nech odpočinout alspon den a bude to ok a když to bolí po tom cvičení druhý den tak je to dobře protože tak ti ukáže tělo že jsi dobře cvičila A nebo si kup stroj na břicho není drahý jmenuje se king gym je dobrý a na bazaru je levný mám ho doma a cvičím na něj a jde to znát

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]