Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest po návštěvě gynekologie

Od: danka odpovědí: 6 změna:

Milé ženy, také Vás bolí vyšetření ultrazvukem a máte bolesti ještě týden po? Já to mám pokaždé, tak jestli je to normální?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Opravdu nebolí, chtělo by to změnit lékaře.

podvozek
hodnocení

0x
Zdravíčko.Nepíšete jestli nejste těhotná který to je... asi bude více faktorů které můžou mit nato vliv ...záleží v které době cyklu jste,rodila nerodila,jak berete gynekoprohlídku po citové stránce, rozhodně to asi nepatri mezi příjemné věci No i takoví se asi najdou že *hledam*
Taky jak se umíte uvolnit,jak se tam dole "znáte",
Bez uvolnění je většina věcí jaksi nepříjemně citlivých. No můžete být citlivější v těch místech tak zkusit říct i lékaři třeba bude ohleduplnéǰši než vás rozkvedlat ať si to pamatujete ještě do další prohlídky *alene* naštěstí to není zubař gynekologů je pořád dost na výběr *palec*

klisna
16.04.25 16:41
hodnocení

0x

Ne.

pb®
hodnocení

0x
Teď vás asi naštvu, ale nebolí, pocity jsou buď neutrální nebo pozitivní. Přeci jen vtřní ultrazvul má příhodný tvar a je potřen lubrikačním gelem. Jo dřív se někdy stávalo, obzvláště u lékařů-mužů, že odběr z čípku na cytologii byl bolestivý a občas jsem po něm lehce krvácela. Ovšem paní doktorka je anděl a nejen že nic nebolí, nic není ani nepříjemné.
Bolelo to, protože dost gynekologů, ne všichni jsou uchyláci,.co si v tom libují. Samozřejmě, že to jde bez bolesti. Někteří se občas jakoby omylem dotknou klitorisu.
Přítelkyně mi před lety řekla, že se jí tam hrabal prstama jak kdyby jí to chtěl udělat...sehnala si gynekoložku a ta říkala co se právě chystá udělat, komunikovala. Měla plastový vyšetřovací pomůcky místo kovových co studí atd...

hodnocení

0x

@danka - Já to mám pokaždé, tak jestli je to normální?

To je otázka na vašeho gynekologa - ví o tom vůbec?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]