Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu si absolutně vzpomenout na jméno eshopu

Od: aja1946® odpovědí: 8 změna:
Vloni jsem tam něco kupovala, začínalo to Derma..myslela jsem Dermacentrum, ale to jsem nenašla. Děkuji.
doplněno 16.04.25 12:10: Je to Dermocemtrum ne Dermacentrum.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prostromek
hodnocení

2x

Jak píše rádce /druhybreh/ přede mnou.

Otevřete si e-mail a do chlívečku s lupou zadejte jenom pár začátečních písmen ,,derm,, ...

měla by vyjet/naskočit nějaká nabídka. U mě na Seznamu naskočí sama, u jiných prohlížečů nevím, třeba musíte kliknout na lupu/hledej ..

Pokud si nečistíte historii, zkuste pohledat tam. ,,Správa historie,,. To je trošku složitější. Zkuste nejprve ten mejlík.

hodnocení

0x

Nemohl to být Dr.Max?

hodnocení

Promiňte, ale to snad zná každý

hodnocení

0x
Dermacol
Dermalogica
Dermalife

druhybreh
hodnocení

0x
Zdravím
...potvrzovací emaily mažete hned?
hodnocení

Jo a už to je rok. To bych měla přeplněné.

Tak se podívejte do banky, musíte tam tu platbu mít a měja by tam být uvedena firma

druhybreh
A to derma nemohlo být v názvu výrobku třeba viaderm atd.?
Nebo naco to bylo hledat nač byl použitý výrobek *zmateny*
Jinak maily mažu jen občas, takže mám
i 3roky zpátky *smich*
Tak ale kdyz se moc nekochám tak za pulhoďky je uklizeno *palec*
No aspoň pak můžu porovnat co se změnilo, nebo co bylo řešeno... zajímavé počteníčko
Nic tajného takže no stress z mazání hned

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]