Nejste přihlášen/a.
Ahoj, má některá zkušenost s menstruačními plavkami?Koupání se nedoporučuje právě kvůli vetsi nachylnosti k infekci, tak mě zajímá jestli jsou menstruační plavky nepropustne i smerem dovnitr?
Nezlobte se, možná mi budete spílat, ale připadá mi to beohledné. Za našeho mládí jsme se v těch jistých dnech prostě nekoupaly. NEKOUPALY. Dalo se to vydržet. Proč se máchat s ostatními lidmi na koupališti, něco z těla se přece jen uvolní - a ostatní to mají lokat a máchat se v tom?
Jsem se staré školy, ale těch pár dní bych pokaždé vydržela. Kvůli sobě /větší šance na infekci/ i kvůli ostatním lidem.
Tak do mě. Jaga.
Ptáte se na nepropustnost dovnitř. Takže nepropustnost VEN Vás zřejmě vůbec netrápí.
Já už tedy na koupaliště poslední dobou nechodím, ale nejlepší za mě jsou tampony takové ty super, co dlouho vydrží, já bych neriskovala něco nového co není tampon, tu ostudu bych nedala, kdyby to nefungovalo. Menstruační plavky, to znamená, že krev je uvnitř, to je šílená představa spoléhat se na to, že nic nevyteče na koupališti.
Přece když člověk plave v bazénu, tak ty plavky jsou nadnášené vodou a pak se to vyvalí, já bych ...ostudou.
Právě všude píší, že neprotečou ven, ale už nikde nepíší, jak je to s protíkáním dovnitř.
Jinak máme několik měsíců dopředu objednaný zájezd do zahraničních termálů a holka má zatím menstruaci nepravidelnou a bojí se zavést tampon. Proto se ptám, jak je to s těmi menstruačními plavkami.
Vážená Medardo, když Vám to nevadí, pozvěte si do svého bazénu třeba tucet i víc dam s menstruací. A pak se v tom s nimi špláchejte.
Už kdysi přece pan otec z románu "Babička" Boženy Němcové říkával: Proti gustu žádný dišputát.
Tak když to gusto máte, nic proti tomu. Je to jen vaše věc. Mně se ale nemusí líbit to, čím Vy jste nadšená. Nejsme všichni stejní. HOWHG! Jaga.
Proto není třeba používat silná slova. Dáma zůstane vždycky dámou. Ovšem Medarda jen...medardou. ou,. ou, ou...
Medardo,
na hovno bude díky vašim příspěvkům...
Babajaga je tu někdo kdo má dost životních zkušeností a dokáže zde velmi dobře se vyjádřit k tématům a poradit.
Hádám že ti bude málo, mě je 22 a starší lidi jsou pro mě velmi vzácní jelikož zažili plno věcí co já mám před sebou a jaksi k ním chovám respekt.
vili: souhlasím...
a jinak k tomu moři: já říkám, že tam tečou všechny sračky světa. a je to pravda.
Dobrý den, toto téma neřeším zrovna každý den, ale když se začtu do článku viz odkaz, tak mám dojem, že to je dobrá a bezpečná věc, která dívkám a ženám pomáhá. Možná jde v tomto o zbytečný "generační názorový střet", ale technologie jde kupředu i v této oblasti (myslím, že naše babičky např. menstruační kalíšek neznaly a dnes je běžný). Zdravím!
Týýýjooo! To jsou věci. Neumřu neinformovaná. Kalíšek? ZÁZRAK! A jeho instalace, fungování a odebrání. Jak je to jednoduché. Na hajzlíku na koupališti, s umývadlem na chodbičce ve frontě. A u moře, bez hajzlíku. Moucha! Detail! Ale zase KŠEFT JE VĚC SVATÁ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.