Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mohl by mi někdo poradit, měla jsem přítele a byl můj první a jedinej, sex sním byl super, nebyl nějak značně vybavenej, měl spíše menšího, ale všechno v pohodě. ted jsme se rozešli a mám nového, druhého, přítele a to je zase pravej opak, je vybavenej až moc co se týče délky i šířky, milovali jsme se jen jednou a hrozně to bolelo, když šel do mě celou délkou myslela sem že umřu bolestí, je možné, že to je jen ze začátku, že si na to zvyknu a více se roztáhnu nebo něco? Děkuji
Aby pohybující se věci vzájemně nezadrhávaly, tak je potřeba aby byly dobře promazané. Pak to všechno jde krásně bez zbytečného tření
Takže příště řekni příteli ať tak nepospíchá a nastuduje si něco co se jmenuje předehra. A ty se taky pořádně uvolni a nemysli na to "jestli se to vejde nebo nevejde". Ono se to samozřejmě vejde, jde jen o získání zkušeností. A pokud by ani to nepomohlo tak můžete zkusit nějaký lubrikační gel.
Prumerna vagina ma okolo 9cm, prumerny penis 15cm. Pokud se zavede moc hluboko, narazi na delozni krcek a to holt boli, zvlast v urcitych polohach, kdy jde o primy zasah. Mimochodem kazdy zkuseny muz by mel vedet, jak hluboko muze svuj penis strcit do vaginy, aby to zenu nebolelo.
A co ho takhle narovinu poprosit,aby příště trochu ubral...?
Možná si po delší době malinko zvyknete,ale...
určitě sem ho brzdila, to by se jinak nedalo vydžet...jen sem chtěla vědět, jestli to bylo jen ze začátku nebo jestli se to zlepší...doufám, že si zvyknu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.