Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám dotaz, chtěla bych jít poprvé na gelové nehty a nevím, jak mám mít dlouhé vlastní nehty, aby modeláž "gelovek" dopadla na výbornou. Asi hloupá otázka, ale nevím. DĚKUJU
joo, stačí kraťoulinké, pokud si nehty koušete do krve, pak je to trochu problém, protože ten gelový nehet se jakoby přilepí na kůži prstu, pokud se používají "tipy" z umělé hmoty, které se lepí a pak překrývají gelem, tak to nelepí.
připravte se je to velký nezvyk, poprvé si nechte udělat raději nehty kratší, jinak budete mít problém např. při oblíkání na WC
Je jedno jak jsou dlouhé nehty, poprvé se nalepí tzv.tipy a nanese se gel, a až vlastní nehty dorostou, tak se ty tipy postupně zpilovávají a nanáší se gel na vlastní nehty..Je pravda, že napoprvé je to nezvyk, a je lepší kratší, ale když se na to zvykne, tak je zas nezvyk mít jen vlastní bez gelu...
díky, díky. Navážu : jsem nejdřívě pro kratší a zeptám se : dají se gelové nehty normálně doma např. za týden lakovat (např.červeno)?
dají se lakovat kdykoli - i doma... jako normální drápky. Sama jsem je nosila dlouho dlouho - i na práci na zahradě. Jenom se vyvyrujte dlouhého máčení v horké vodě - může se stát, že se nehet odloupne...
a jednou za 3 týdny, za měsíc je potřeba jít na doplnění - jak odrůstá váš nehet , dělá se takový ďolíček a není to hezké...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.