Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
na ortopedii nám bylo doporučeno, abychom nadále dítěti kupovali kvalitní obuv. Většinou jsme kupovali Primigi. Teď sháníme nízké celoroční boty a dítě už nechce boty na suchý zip, ale na tkaničky. Nyní nosí velikost 37-38. Prošla jsem mnoho kamenných obchodů a eshopů a nic jsem nesehnala. Tak mi prosím poraďte značku, která vyrábí kvalitní nízké celoroční boty s membránou ve velikosti 38 a s tkaničkami. Díky moc
PS: Dítě má 8 let a zatím mu ještě nechci kupovat obuv pro dospělé. I na té ortopedii nám bylo řečeno, ať kupujeme boty dětské a kvalitní.
Dobrá rada. Jsem sice dospělá, ale na obuv Santé nedám dopustit. Je to ve východních Čechách, bývalá firma Botas. Mám od nich zimní kotníčkové boty s membránou a jsou tak prima, že jsem si objednala ještě jedny, jen v jiné barvě.
Myslím, že pro dítě se tam vybere taky. Jinak domluva je s nimi velice dobrá a v jejich botách se hodí jak v peřince. Jaga.
Mail: Obuv Santé Proseč: obchod@obuv-sante.cz
Naši mladí kupují boty vnoučatům vždy na Ládví na Jak správně vybra/... boty jsou pěkné a kvalitní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.