Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěl bych se prosím zeptat. Jestli mohu koupit dárek k výročí svatby 2 roky dopředu. Teď vydělávám dostatek peněz ale to se může dost rychle změnit. Nerad bych tím něco zakřikl. Děkuji za reakce.
Pokud máte dobrou paměť, tak proč ne. Já takhle koupil dárek k narozeninám půl roku předem a našel jsem ho až po 3 letech mezi žárovkami. Dostala ho k nejbližším vánocům.
Jj. Přesně. Někde mám už přes 20 let schované pyžamo pro ženu. Od te doby už jsme se 3x stěhovali. Nebo ho tenkrát někdo ukradl. Bylo ukryté v kočárkarně. Asi
Nedělala bych to. V roce 2024 začátkem října, jsme měli s manželem 49 let od sňatku. A já se těšila, že letos bude ta zlatá svatba, že si znovu obnovíme slib, pozveme na oběd děti s rodinami a bude nám fajn. Pitomá přání - nebude už nic. Manžel mě náhle opustil loni koncem října. Žádná zlatá svatba už nebude. Nebude nic!
Pokud vyděláváte hodně peněz, šetřete si je a za ty 2 roky můžete něco uspořádat. Nikdy nevíte, co bude. Nemá cenu dlouhodobě uvažovat. Najednou je všechno jinak a člověk na to civí...
Pokud peníze vhodně ošetříte, můžete koupit dárek až za 2 roky. Já uvažovala o letu balónem, jako pan Svěrák s paní Kolářovou. Nebude nic, kruciš. Jaga.
Tak to je mi moc líto. Doufam,že nás to nepotká. Hodně štěstí v dalším životě. Žena naštěstí nosi vše. I to co píšete. Takže mám neomezené možnosti ale toto je vyroči. Chtěl bych aby to bylo zvláštní. A hodně peněz nevydělávám jsem jen solvina. Když se ale uskromnim něco ušetřím. Děkuji za reakci.
Jste boží, prostě bezva člověk! Ať dáte své paní cokoliv, přeji, aby Vám padla kolem krku. Zasloužíte si to. Je od Vás hezké, že se snažíte zpříjemnit své ženě vzájemný život.
A proč zase bulím? Inu, protože vím, že takové hezké chvilky mě už nikdy nepotkají, Mohu nanejvýš zapálit svíčku a vzpomínat. Jaga.
Tak jsem se zamyslel ... a asi budu muset také něco pořídit - aktuálně teda nemám dost peněz, ale napadlo mne zakoupit rodinnou hrobku.
To ji rovnou mohu koupit rakvičku se šlehačkou. Napřed mne zabije a potom sebe tou šlehačkou. Protože má intoleranci na kravskou bílkovinu. Netušil jsem ,že i mezi vážnými věcmi může být pubertální humor. Hold jiná doba. Asi už jsem starý.
Je to k 30 výročí. Tudíž perly. Není to úplně z nejlevnějších. Nejsem úplně pověrčivi ale není třeba to pokoušet.
Samozrejme muzete koupit darek dopredu, nic vam v tom nebrani.
Na vasem miste bych si ale dobre rozmyslela, jestli perly jsou tim nejvhodnejsim darkem, po kterem vase zena touzi.
Bude je nosit? Ma tolik prilezitosti?
Muzi mivaji naporosto rozdilene predstavy o tom, cim zenam udelaji radost!
Ja bych treba radeji uvitala retizek s priveskem, ktery budu nosit kazdy den!
Ale rozhodnuti je na vas! Kazdopadne je hezke, ze uz ted se zabyvate tim 30letym vyrocim!
> Muzi mivaji naporosto rozdilene predstavy o tom, cim zenam udelaji radost!
Naštéstí jsou ženy ukecané a docela často vysloví své přání, takže se muž dozví, zda je to prsten, řetízek, náušnice, nebo něco jiného.
Perly může Vaše paní při velkém úklidu najít. A bude po překvapení. Leda si je schovat u milenky. Jenže ona by si pak také mohla činit nárok...
Perly jsou už dneska přežitek. Ale je fakt, že každý z nás má jiný vkus. Já nosím jenom dřevěné korále různých délek, barev a velikostí, pak na kůžičkách ozdoby ze dřeva - lilii, čtyřlístek, srdíčko, kytaru, koleje, delfína...v nedalekém okolí je pán, který nádherně vyřezává, nemohu k němu jít, abych si zase něco nevybrala.
Ale jak říkám, třeba Vám paní padne kolem krku. Já bych perly nechtěla. /nakonec mi je taky nikdo nenutí, co? /Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.