Zdravím, chtěla jsem se zeptat, slečny, ženy, dámy atdd. :D Zajímá mě prosím, jaká Vam vyhovuje hygiena co se týká intimních partií a holení? Ja mam chloupky po celém těle v pohodě, ale mezi nohami jsou strašně drsné. Kupuju vždy jednorázové žiletky a pěnu, říkám si ze to vystačí, (nechci za to tak moc utrácet…) akorát že poslední dobou mi to už doopravdy začíná vadit. Dělají se mi pupínky, nikdy to nemam hladké. Tak mě napadlo se zeptat tady anonymně, není to moc téma které bych chtěla řešit s lidmi ve svém okolí :DD Děkuji a hezký večer
Dobrý večer, doma máme snad všechno možné, i Lumeu. Lumeu používá maminka,nedá na ni dopustit. Já mám nejraději pánský holící strojek Gillette Mach3, s holicím gelem. Krásná hladkost, hlavice vydrží strašně dlouho. Je tedy pravda,že si holím jen intimní partie, na nohou mi chlupy nerostou, maximálně sem tam něco. A podpaží občas oholím. Jsem blondýna a málochlupá.
@ben - no co, upřímnost nadevše Malouchlupá a blond -tak to něco málo, co někde vyroste, stejně není vidět Pro trtr- no, tak na hlavě mám taky jenom "tři chlupy" ,jak s oblibou říkávám. Nemám silné vlasy. Ale z prďky si to bohužel také nevyčešu, jsem holoprďkatá Pro reka- ano, funguje. Maminka má starší typ, protože ho má už pár let,takže nemá žádný ten nejnovější. Ze začátku to chce dělat častěji, doporučovali tehdy v návodu jednou za dva týdny (snad si to dovolit bre pamatuji) a poté již dle potřeby, popřípadě dle jejich návodu (ten už si nepamatuju).Maminka má klid fakt na dvanáct měsíců. Vždycky si tu kůru opakuje v zimě,nebo prostě v chladnějším období. Už jsem s ní o tom dlouho nemluvila,ale dříve používala jen do stupně čtyři. Mírně to štípne,ale pouze na citlivých partiích, na nohách se dá jet na plný stupeň. Mě to nevyhovuje,nemám na to ošetření trpělivost. Ale každá jsme jiná.
Tak philips ipl s nástavcem na obličej, to je min 8000... tak jestli to má vůbec smysl, pač i některé vychvalovane epilatory philips spoustu chlupů nevezmou a ještě to bolí jak čert
Sice nejsem žena, slečna, dáma atd, na které je dotaz směřován. Ale jelikož mám minimálně čtyřicetileté zkušenosti s holením, tak k eliminaci tvorby pupínků je zapotřebí změni techniku holení. Zásadně se holit po směrů chloupků, ne takzvaně proti srsti.
Co se týče oblíbenosti/neoblíbenosti porostu u žen mohu konstatovat, po odborných seminářích mezi chlapy v hospodě například, že přírodní nálet je vesměs neoblíbený. Zajisté, výjimky v podobě specializovaných gurmánů se najdou, ale obecně NEE. Upravený a ohraničený golfový trávník na závadu není.
Ohledně argumentací "je to moje tělo a cítím se dobře" jen tolik: Taky se můžu dloubat v nose, krkat a prdět. Taky je to moje tělo.
Spodek si holim jenom do plavek v létě. A jenom třísla Partnerovi to naštěstí nijak nevadí. Já právě měla taky pak dole pupínky a nesnesitelne to svedilo. A tam se ani člověk nemůže poškrábat,pokud není doma
Je to naše věc. Chlapi se holí často jen na tváři a nikdo to neřeší. Proč by ženská musela být dole hladká,když to chlapovi nevadí? Stačí,že si oholim nohy a podpaží Kdysi se ženské neholily vůbec a nikdo to neřešil Je to jen o módě
Epilační krémy obsahují vysoce alkalické chemické látky. Proto na kůži šťípají. V hydroxidu nebo amoniaku si nekoupu ani ruce, natož abych si ho nanášela na intimní partie, které naopak musí být kyselé, jinak se přemnožení kvasinky a jiné breberky.
Mně epilacni krém dráždil pokožku. A to jsem ho použila na nohy,ne dole, to bych se asi uskrabala. Mela jsem pak rudé fleky na nohách a ten smrad krému byl taky hrozný
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.