Nejste přihlášen/a.
Zdravím ženy,
poradíte jaký dát dárek partnerovi k narozeninám?
Jsme spolu krátce, moc toho o něm ještě nevím, třeba co má rád, co se mu líbí atd. Napadlo mě upéct mu dort, koláč nebo nějaké zákusky, ale ještě bych mu ráda dala něco k tomu.
Dobrý den, dort, řízky a dobře vychlazené točené pivo ve džbánku (a vše podávat s úsměvem). Zdravím!
Tazatelko, jaký sex? Měla jste být ovázaná mašlí jako dárek a Vy hned rádce napadáte. S Vaší povahou to bude mít s Vámi přítel těžké.
Až na to, že pan Fík má pravdu. Pokud se zamašlujete po 10 letech s partnerem, už ho to vůbec nebude zajímat. Kdežto žrádlo a chlast mu můžete dávat do konce života. Nuda na druhou. Jenže to byste nesměla mít dlouhé vedení. Také by bylo dobré, abyste se chovala slušně. Tady nejste na miminovském portálu plném slepic.
Kolik do toho chceš vrazit a kolik je vám let?
Já jsem dal manželce ke kulatinám tohle:
Prý se jí to líbilo ale příště už ji do toho nikdo nedostane
Děkuji, ale nic zážitkového. Neznáme se natolik, abych věděla, že by do toho šel. Cenově tak cca do 1 500.
IMHO dáre pokud to nemá být něco čím chci obdarovaného nějak uplatit by měl znamenat, že na obdarovaného myslím a stojí mi za to, abych mu ten dárek dal a neměl by ho vybídnout k tomu jak mi to oplatit. Třeba když jsem ještě pracoval, poslal jsem kolegyním co mi moc nešly na nervy emajl s blahopřáním a obrázkem kytice. Pro chlapa by se hodila třeba tahle:
Tak mne napadlo, přímo v hlavě, jestli přítel obhospodařuje nějakou zahrádku, co třeba tohle:
Já už to obcházím jako mlsný pes, čekám, kdy spadnou ceny, ale váhám, jestli to nebude nějaký klumpr. Tahle cena je už celkem přijatelná, dokonce by to mělo mít i dvě baterky (na zahrádce nemám elektriku). Ale kdyby mi to někdo daroval v krabici s mašlí, udělalo by mi to radost i kdybych to musel po čtvrthodině sekání vyhodit.
BTW: Motorovou pilu mám ale obvykle ořezávám větve co by na ně tahle pilka měla stačit.
Zrovna jsem něco spravoval na autu, napadla mne (přímo v hlavě) čelovka - svítilna. Co nejjednodušší a s nekomplikovaným zapínáním. Už jsem si vyzkoušel i složité, naž si to člověk nasadí a než to zase sundá, taky je to zbytečně těžké. Pokud už přítel něco takového má a má auto, může ji mít trvale v autě, čelovka by se hodila v situaci kdy obvykle žádná není po ruce. Já mám nějakou podobnou.
Koupit pěkný kapesník, bavlnku, vyšívací jehlu a vyšít mu na roh kapesníčku jeho jméno. Nebo mu kupte hrací kostku, aby si mohl při rozhodování místo házení korunou hodit kostkou. Nebo rovnou celou sadu šesti kusů a můžete hrát spolu. Nebo pokud je to vážné, třeba kravatu nebo pouzdro na brýle, nebo kapesní lupu v pouzdru, aby si mohl číst miniaturní texty na zboží, nebo nějakou jinou maličkost, ale nic velkého a drahého, aby se necítil příliš zavázaný dokud váš vztah je teprve v začátcích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.