Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké šaty vybrat

Od: lily odpovědí: 4 změna:
Dobrý večer, chtěla jsem se Vás zeptat, jaký byste zvolili střih šatů aby pod ně nebyla nutná podprsenka?
Jde mi o to, že mám malá a asymetrické prsa takže nepřipadá v úvahu abych měla jakékoliv šaty bez podrpsenky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x
Tak ono nepřipadá v úvahu, abyste měla šaty bez podprsenky, ovšem stejně na nich trváte. Nechápu. Malá prsa nevadí, výrazná asymetrie ano, tu by bylo vhodné korigovat. Dnes už se vyrábí kde co.
Já bych si vhodnou podprsenkou k lepší silutě rozhodně pomohla. Dnes je sice v trendu dávat na odiv svoje nedostatky, přesto bych se držela staletí zažitého, že šaty mají slušet, podtrhnout přednosti a skrýt nedostatky.

liska5
hodnocení

1x

Nebo přes klasické šaty vzít bolerko nebo vestičku, ...případně sáčko.

liska5
hodnocení

0x

Košilovou halenku nebo takový typ šatů. Nebo pushapku /nevím, jak se to píše/ - podprsenku s výplní.

liska5

Push-up...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]