Další nápady: přidat do nějaké kaše (ovesné, jáhlové, rýžové, ...), pocákat tím ovocný pohár, přidat do jogurtu, pokapat tím nějaký dezzert - použít to místo krému korpus, na pastu můžete přilepit ovoce.
Třeba jako náplň do pečiva - sušenky, croissanty, přidat do těsta podobně jako marcipán, uplácat "pralinky" = kuličky polité čokoládou... nebo zblajznout samotnou
Já bych si to míchala denně po troškách s medem jako medicínu. Prostě takové zdravé mlsání, co mi dodá minerály a vitamíny. Možná ještě do krémů na zákusky.
Na chleba ale určitě ne. To mi k němu chuťově nejde. Na ten si dám raději škvarky nebo sýr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.