Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, čeká mě 11 hodinový let a a s tím nutnost punčoch do letadla. ALE, po chvíli mě sjíždí. Nemáte nějakou vychytávku jak , nebo čím je připevnit?
Myslím samozřejmě kompresní punčochy, kvůli nebezpečí trombozy.
Já jsem měl kompresní punčochu pouze na lýtko a chodidlo. I když jsem ji měl na noze celý den, tak se mi nestalo, že by sjížděla.
Takže zkus popsat jakou máš punčochu / punčochy a kde a jaké máš problémy se sjížděním.
Možná máš pouze nevhodnou velikost?
Možná stačí přilepit punčochu náplastí na vhodné místo na těle. Ale při odlepování náplasti si punčochu určitě poškodíš (vytaháš z ní vlákna).
Na takové dlouhé cestování jsou nejlepší dlouhé kalhoty. Pohodlné, slušivé, praktické. Pokud z nějakého mně neznámého důvodu trváte na punčochách, oblékla bych si tedy punčocháče. Ty Vám nesjedou. Jaga.
To se omlouvám, paní nepsala nejprve o kompresích punčochách, teprve až v doplnění otázky. Proto jsem myslela, že chce jen pěkně vypadat, nějaký kostýmek, punčochy...
Dcera používala ty kompresní, které se nenatahovaly, ale byly na zipy, až dolů. Zapnuto se to a držely dobře. Byla s nimi spokojená. Jaga.
Zkraje jsem měl předpis na punčochy. Protože mi neustále "padaly", koupil jsem si v lékárně lepidlo na doporučení lékařky. Ale po krátké době mi vyvolalo alergickou vyrážku, takže mi doktorka předepsala punčochy jen pod kolena. Ty lépe drží, neshrnují se. Jen po delší chůzi. Zkuste si je pořídit. Nárok na částečnou úhradu 1 páru od zdravotní pojišťovny (VZP) máte po půl roce, což se kontroluje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.