Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si najít patrnera, když mám děti

Od: petraaa odpovědí: 42 změna:

Kde si matka samoživitelka má najít partnera pro život?

Mám 2 děti 3,5 roku a 8 měsíců. Od narození druhého dítěte jsem sama (otec nefungoval, jak měl). Jsem sama úplně na všechno. Nemám ani hlídání. Jednou za čas jdu s dětmi akorát na nějakou dětskou akci, když je někde v okoli a jinak s dětmi chodím pravidelně do fitka. Nemám na čele napsáno, že jsem sama, tak se obávám, že i kdybych se někomu líbila, tak mě stejně nikdo neosloví, kor, když mám mimino. Je fakt, že ve fitku je jeden chlap, který se mi líbí a všimla jsem si ho jen díky tomu, že se na mě jednu dobu hodně díval, ale myslím (jen myslím), že mu asi vadí, že už mám děti. Jeden den se na mě usmívá a jinej den mě ani nepozdraví (ví, že jsem sama). S ním to nejspíš nikam nevede, když se k ničemu nemá (sere mě to). Prostě mě zajímá, kde si najít chlapa pro život, který nás bude mít rád a my jeho?

42 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Budete se možná na mě zlobit za přímou dopověď, ale měla jste zodpovědněji vybírat už v minulosti. Pak byste měla za partnera otce svých dětí a nemusela byste rozhazovat sítě jinde.

Chlapi nemívají zájem o cizí děti. Pokud se se ženou sblíží, chtějí děti své vlastní, ne cizí. Málokterý muž bude vydělávat a živit 2 děti nějakého kujóna, který si třeba mezitím právě pořizuje dítě další. S další ženou v pořadí.

Prostě Váš výběr nebyl dobrý. Možná se Vám podaří "ulovit" muže, který je rozvedený a má také nějaké děti. Pak byste na tom byli nastejno. Jenže po vzájemném soužití občas dojde k tomu, že ti dva, kteří už děti mají, si pořídí ještě děti společné.

A pak to bude jako ten vtip: Táto, Tvoje děti a moje děti mlátějí naše děti.

Nelámat to přes koleno. Je plno žen, která své děti dokázaly vychovat samy, muže k tomu nepotřebovaly. Když nebyl partner dobrý, musí žena být mámou i tátou v jednom. Milovat i trestat. Popřemýšlejte o tom. Je fakt, že s každým dalším dítětem se hodnota ženy snižuje. Aspoň tak to mívají chlapi často nastavené. Jaga.

km

"s každým dalším dítětem se hodnota ženy snižuje" *smich*

pavlik

...Aspoň tak to mívají chlapi často nastavené... já bych moc chtěl, aby to vyznělo jen jako konstatování faktu, který je zcela pochopitelný, ne nějaký jakokkoli hanící chlapi. Nechci psát podrobnosti, ale moc dobře vím, jak člověk může být zklamaný ze svých vlastních dětí. Ale pořád je tam to, že to dítě asi po někom třeba je, a že je třeba po mě - i v negativním. Ale pocity z dítěte, se kterým nejste moc spokojení, a které není biologicky Vaše, to je něco naprosto jiného. A můžete ho milovat hluboce, jak chcete.

Já osobně bych do vztahu se samoživitelkou nešel, s malými, nesamostatnými dětmi nikdy nešel. Ne kvůli těm dětem, ale kvůli tomu kujónovi, který někde běhá a šíří semeno dál a může se kdykoli objevit u dveří a prudit...

Vím, že to není úplně k tématu možností seznámení, ale přijde mi to velmi důležité.

krtek6

@km: tywe...zkus prezentovat tady ten fakt před nějakou ženskou...a ještě když bude nějakým způsobem "miglá"...tak dostaneš takovou bídu...*smich* tohle je takové to veřejné tajemství...všichni to ví, ale skoro nikdo nemá odvahu to říct nahlas... ono ne nadarmo se říká (další z těch veřejných tajemství) že: ženská si vybírá chlapa do 30let jejího věku, zatímco chlap ženskou od 30let jeho věku;)

hodnocení

5x
Kde najít chlapa? Kdekoliv, ale musíte jít s nároky hodně dolů. Skoro žádnej mužské co za něco stojí, nebude chtít mít na krku dvě cizí děti, zvlášť jedno tak malý.
Tak to chodí.
Najde se, ale takový nebude asi moc sexy a ani nebude nejmladší.
doplněno 06.02.25 13:19: Ještě dám jednu důležitou radu - nepořizovat si jako náhradu vztahu psa.
Pro mnoho mužů je pes překážkou, nebo komplikací, kór, když si pes zvykne lézt do postele.
Samotná ženská se dvěma dětmi a upnutá na svého čokla miláčka, to je pomalu konec...do toho už fakt pořádnej mužskej nepůjde
Vidim to uplne rovnako, ziadny chrumkavy fesak, skor informaticky panic s nadvahou a plesinou, 40 plus, po smrti matky, nema mu kto oprat a navarit.

hodnocení

4x
Z odpovědí co u čtu to vypadá že nejsem normalní *smich*
Neni třeba zoufat von se někdo najde akorat to chce čas a nesnažit se za každou cenu někoho ulovit
Ja si třeba v 35 letech nabrnk babu byla o pul roku starší a cca po 14 dnech sem zjistil že ma 3 děti 3 lety dvojčata holky a 10 letou holčinu
Nedbal sem fúzných varovani ze všech stran a šel do toho
Vydrželo to 15 let děti odrostli pani ruplo v kouli a našla si jinýho no stavaj se horší věci
Upřímně mít ten rozum co mam dnes už bych do toho nikdy nešel
Ber to tak že si sice v neradostné situaci ale maš furt pro co žít takže to ber jak to je ten zbytek časem pokud budeš chtít přijde sám
A aby sis nemyslela že si jediná tak ja tu mam kámošku ta byla sama na 4 děti z toho jedno uz skoro dospělí 2 školou poviný a tomu nejmenšímu sou 3 roky
Je jí 45 a ted ulovila 33 klučinu zatim sou spolu rok a de jim to
Jak říkám vždycky se někdo najde

haana
hodnocení

4x

No, spíš si dej ve své hlavě od chlapů pauzu. Jako nauč se být sama se sebou a svoji energii a čas teď směruj na děti, udělej ze sebe šťastnou matku a ne zhrzenou zoufalku, která touží po chlapovi. Být chvilku sama není žádná tragedie. (Osobní zkušenost s malým dítětem bez hlídání několik let a naprosto v pohodě.) Jo a chlapi, kteří by brali i ženu s dítětem se najdou, je jich málo, ale jsou. Tak tomu věř a přestaň hledat, pracuj na sobě a nuť se do toho - přestat hledat a myslet na chlapa za každou cenu. Teď jsi matka, potřebují tě především tvé malé děti, tak se snaž tuto roli zodpovědně naplnit.. Tvoje pozornost se točí kolem dokola a uniká ti každodenní krásný čas s dětmi. Ať ti chlapi cítí z tebe tvou samostatnost a sebevědomí, ne že jsi chudák na všechno sama a nikdo vás nemá rád, ALE že jsi sice sama, ale perfektně jsi to zvládla a jsi schopná se o vás postarat a ještě s úsměvem.

yarda1
hodnocení

4x

...kde si najít chlapa pro život, který nás bude mít rád a my jeho...

IMHO na tohle v tvém věku a životní situaci už nemáš. Zkus si udělat takovou inventuru proč toho chlapa chceš, co chceš od něj a co můžeš nabídnout ty jemu. A s čím se u něj budeš moci smířit. A z toho vycházej.

hodnocení

3x

Obecně chlapi nemají zájem o cizí děti. Je proto důležité, aby měl vlastní. Naděje by byla, kdyby měl vlastní v péči a hledal k nim matku.

km
hodnocení

3x

jako muž bych o holku s dětma neměl zájem, nejde jen o ty děti, ale o to, že s jejich otcem nevydržela a předpokládám tam nějaký problém, který obvykle bývá na obou stranách. prostě svobodný, natož mladý, navíc zajištěný, si může spíš vybírat. budete se muset hodně snažit a hledat ve vodách, kde se nachází potencinální tatínci vašich dítek. možné to určitě je, fandím vám, přeju vám, abyste našla někoho, s kým si vzájemně budete rozumět. konkrétní radu ale nemám.

hodnocení

3x

Zde je potřeba pochopit, že to, že se někde na někoho usmějete neznamená, že se do Vás zamiluje na první pohled, klekne Vám k nohám, úřadně přijmne Vaše děti za své a budete žít jako rodinka v pohádce až do konce života.

Muži, kteří již jsou ve věku otců, ale děti pořád nemají, obvykle žádné děti nechtějí ani vidět a obvykle ani Váš úsměv je o tom po 30 letech života nepřsvědčí. Zde mluvím ze své zkušenosti a ze zkušeností mužů v mém okolí.

Nikdo Vás samozřejmě neodrazuje od hledání partnera, ale mějte vždy na paměti, že cizí děti a žena, ze které sálá snaha najít jim nějakého donora, je pro muže, o kterých píši, nezajímavá, nevhodná, nechtěná, překážející a obtežující. V tomto směru klofnete chlápka, který si chce hlavně hezky sexuálně užít, ale takový Vás dlouho nechce a ani nebude tolerovat právě kvůli malým dětem, které těmto činnostem, překážejí.

Muži si chtějí ženu vybrat, taže ani úsměvy z Vás nedělají neodolatelnou. Děti jsou mnohdy handicap, tedy aspoň do jejich vyššího věku. Možná si ještě budete muset zhruba 15 let počkat, než se někdo objeví. Může to ale být i zítra, každopádně se nefixujte na prvního chlapa v dosahu jen proto, že bydlí někdu blízko a vídáte jej. Vy musíte přijmout to, co je. Muži mají v tomto směru výhodu - nemají kam spěchat a raději si počkají, až děťátka odejdou na školy ideálně mimo město.

hodnocení

2x
Ako vzdy poradim zacat tym, co si od toho slubujete. Normalny chlap vam nebude pomahat s dvoma cudzimi, tak malymi detmi, preco by to robil a co by tym ziskal?
Sanca, ze niekoho presvedcite na hru s "rodinkou" je blizka nule. Co mozete mat, je sex, tam je tiez otazka, ako vyzerate a ci si mozete vyberat.
Skor sa pripravte na to, ze zbalite nejakejo stareho mladenca s mnozstvom zlozvykov a nie atraktivneho, ten by mohol pristat na kseft s vymenou sexu za domace prace.

hodnocení

2x

Dobrý den.

Moje babička vždycky říkala..."Že ke každému pytlu se šňůrka najde" Takže je to jen vydržet a koukat okolo sebe.

A hlavně dnes jsou ty internetový seznamky a tam prostě rozhodit sítě a pokud vypadáte k světu.Tak chlapi se pohrnou v zástupech.

Ale Bohužel to budou spíše zástupy honičů,...chlapů kteří chtějí "jen" sex,...ženáčů,kteří tuto skutečnost jaksi zapomněli sdělit předem,... a různé další pochybné existence.Mám to z vyprávění mojí známé a ta řeší stejný problém,jen má již starší děti. A přesto je problém sehnat slušného a schopného přítele.Který i bude dělat okolo baráku atd,atd..

A že jich vystřídala a bez výsledku.

Držím Vám palce.Hlavně s tak malými dětni to musí být těžké.

futra
hodnocení

2x
Zkusila bych to hledání spíš na dětském hřišti či v nějaké herně pro malé děti.
k2

Kolik muzu hledajicich seznameni a perspektivni vztah (mysleno s doprovodem, ne ditetem) se na takovychto mistech obvykle nachazi?

Bude jich málo. Málo bude i mužů, kteří mají děti sami v péči. Pomineme-li oblast snů a představ, tak je to jediná situace, ve které by mohl mít muž zájem o matku s dvěma malými dětmi. Určitě to nebude někdo, kdo tráví volný čas ve fitku. K herně a hřišti bych přidal ordinaci dětského lékaře, školku, později třidní schůzky, tábory, prostě místa, kde se to točí kolem dětí.

svobodnymladene
hodnocení

2x
Tezko a pokud mate treba jeste psa co je zvykly do postele, tak vubec. Proc by to chlap delal, kdyz na prvnim miste budou stejne cizi deti, pak ten pes a pak mozna on. Musela byste se hoodne snazit

doubuku
hodnocení

1x

Hlavně mu řekněte že Vás něco "sere" a že někdo "čučí". Nevím, podle mě je teď vhodný čas se věnovat dětem a nehledat za každou cenu náhradu za původního otce. Každý normální chlap bude očekávat že o 8 měsíční dítě asi vlastní otec dřív nebo později projeví zájem. Zkuste nějký inzerát ze seznamky, a nevybírejte si Johnnyho Deppa.. Hodně slevte, je spoustu kluků kteří chtěji ale nejsou třeba úplně nejatraktivnější.

Dobrou noc

hodnocení

1x
Ked citam "otec nefungoval, jak mel", tak mi blikaju cervene kontrolky a zenu takto objasnujucu svoj stav by som nikomu neodporucal.
petraaa
hodnocení

Asi tak...v práci jsem si domluvila home office, abych nepřišla o příjem. Všechno jsem finančně táhla sama, starala se sama o dítě a o domácnost a otec si vesele seděl na prdeli nebo chlastal s kamarádama a ještě vyžadoval, abych ho živila...nevím, jakou mají představu ostatní, ale tohle není moje představa fungujícího otce

2024

A on ten "otec" se po narození dětí nějak výrazně změnil, nebo byl stejný a chlastal i před jejich narozením? Že se tak ptám...

No jo, ale to je jeho charakter. Pochybuju, že to byl zprvu vzornej pracovitej muž a pak po narození druhýho dítěte se nějak změnil k horšímu.

Prostě mi nejde do hlavy nechat se oplodnit podruhý týpkem, kterýmu je všechno nějak tak u prdele a chlastá.

Prostě bude potřeba slevit z nároků na dalšího partnera-vzhled, věk, mentální vlastnosti.

Nebo si najít protějšek, co má taky dvě děti. Ale 4 děti obstarat, počítejte, že se kolem toho bude točit váš život, čas na sebe minimum

km

petraaa: no dobře, zjistila jste až po prvním dítěti... i to se dá pochopit... a to druhé děcko vám přinesl čáp? ... rozumíte, jak to myslím.

hodnocení

0x

Když nepozdraví, tak pozdravte Vy. Když se k ničemu nemá, tak vyviňte iniciativu Vy. Mluvila jste s ním vůbec, nebo se jen někdy zdravíte a koukáte na sebe? Rozveďte hovor... Vy si myslíte, že mu vadí děti, on si třeba myslí, že jste sama spokojená. Jinak posilovna je dobré místo. Pokud to s ním nevyjde, změňte časy a bude nová sorta lidí.

petraaa
hodnocení

Někdy pozdravíme a hledíme na sebe. Jo, už jsem s ním tolikrát chtěla mluvit...vždycky, když jsem se k němu přiblížila a chtěla se zeptat, jak se má, začal čučet do země.

když jsem se k němu přiblížila a chtěla se zeptat, jak se má, začal čučet do země.
Jestli je tohle pravda, tak to nemá cenu. S takovýhle chováním by trpěly hlavně děti, se kterými by moc ani dobře nekomunikoval
km

"začal čučet do země." to nemusí být známka nezájmu, může být introvert. to vás nesmí zastavit. ale žádným hrr, to chce chytře.

petraaa
hodnocení

Introvert to bude určitě. Co je to chytře?

km

na introverta musíte opatrně, ne na něj skočit s tím jestli nechce někam zajít, chce to pomalu, oťuknout ho nejdřív. přesný rady nemám.

hodnocení

0x

Kolik vám je a kde bydlíte?

ltz
hodnocení

0x
Muže, kterého zaujmete, můžete najít, potkat kdekoli. I na autobusove zastávce, supermarketu... Jde jen o to, zda se mu bude zamlouvat, že máte dvě malé děti. Tak to asi cítí i ten chlap ve fitku. Nemá na to odvahu jít do takového vztahu, když má i jiné možnosti najít si bezdětnou. Nemůžete se tedy divit, že se k ničemu nemá. Zbývá jedině doufat, že někdy jindy se přece jen zadaří.

hodnocení

0x

Můžu potvrdit, že najít si jako chlap ženu s cízím dítětem je mučení.

Moje žena měla v době seznámení dvacetiletou dceru *smich2*

doplněno 06.02.25 13:40:

A teď už má zase dvacetiletou vnučku *zed*

mraf
hodnocení

0x

"Dítě není překážkou" čteme často v inzerátech i zřejmě zámožných mužů, s bydlením a tak. Může to být vdovec, pán s problémem plodnosti... Nicméně "navaříš detem, napereš dětem - a já se přifařím" už se nepíše. A mělo by, nebo ne? :-D. Nicméně studnice vašich potenciálních lásek je tam.

liska5
hodnocení

0x

Mám v okolí případ, kdy muž zůstal s dětmi /věk MŠ/ v baráku sám a časem se k němu nastěhovala rozvedená se dvěma malými dětmi. Je to hodně náhoda, že si všichni sedli a že to funguje. Jen takových chlapů je mizivé procento. Určitě se najdou i tací, co přišli o rodinu a jsou schopni a ochotni přijmout Vás s dětmi. Tak asi na nějakých specifických seznamkách hledat/?/

id
hodnocení

0x
Změňte volnočasovou aktivitu. Nechápu vyžití 3letého a 8 měsíčního dítěte ve fitku. Nemusím rozumět všemu, uf.
liska5

Taky jsem byla sama s dětmi a brala je s sebou na volejbal. Tak tam chodilo více dětí s některým s rodičů. Děcka si spolu hrály, řádily v nářaďovně, skákaly do žíněnek... Velcí hlídali malé. Taková komunita jsme byli. Pak si mne našel chlap, co přišel rozvodem o svoje děti. Vzali jsme se, a moje děti s ním vyrostly.

darsi
osmi mesicni !
liska5

To sleduje ze sedačky. Stejně by sedělo v autě, nebo když mamka vaří...

host
hodnocení

0x

Optimismus, hlavu vzhůru. Takových případů je hodně. Zkuste si pro pobavení a poučení přečíst knížku Valerie Freiové Štěstí.cz (někde je volně ke stažení)

petraaa
hodnocení

Děkuji, to si přečtu, už jsem si ji stáhla ;)

liska5
hodnocení

0x

Na Primě je pořad Hledá se táta a máma. Myslím, že je právě o takových a pro takové, jako jste Vy. Stránky Ententyky.cz. Tam by měl být odkaz na program pro děti a seznamka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]