Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty pod velikost 40 pro muže

Od: bosypalecek odpovědí: 2 změna:

S rostoucím věkem mě začíná unavovat nakupování bot v dětském - výběr je minimální a většinu prochodím do půl roku. Dost ale narážím na to, že většina klasických značek velikosti pod 40 jednoduše nevyrábí a zbytek se pohybuje jenom ve vyšších cenových kategoriích. Cenově dostupné tenisky ještě najdu, ale společenskou obuv skoro vůbec. Větší výběr mají například Vasky, ale našel jsem různé názory na kvalitu a cena 3k+ je pro mě docela velký závazek. Máte nějaký tip na kvalitní značku?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bosonožka pro bosypalecek, zkuste kouknout a pak koupit třeba v kamenné prodejně. Pokud máte pod 35, pak je opravdu problém...

km
hodnocení

0x

buďte rád, ži si můžete koupit alespoň ty dětské, v opačném případě (velké nohy) to možné není. cena 3k je dnes už docela běžná za kvalitní obuv

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]