Nejste přihlášen/a.
Po léta zkušeností,jsem za začátku.Pokud zadám na netu dotaz,zaplaví mě reklamy.
A/Takže co vá osvědčilo,pokud se nemusí oplachovat či nepění,mám doma kde co,ale některá jsou moc agresivní chemické,i když je tam napsáno,že jsou i pro kuchyň.B/ Pro ty z vás.co používáte kondicionéry po umytí vlasů,mě se zhoršila kvalita (delších) vlasů natolik,že jsem přestala chodit do kadeřnictví,tudíž je nefénuji,ale furt se lámou,poletují.Kupuji si olej na vlasy k finálnímu ošetřejí a efekt nulový.
3x
2x
Kachličky běžně čistím mokrou houbičkou, nebo houbičkovou utěrkou.
Když to nejde hned (nebo vidím, že to je horší), tak mokrým kartáčkem, případně s trochou mýdla (přejedu kartáčkem po mýdle a pak drbu). Ale to pak je lepší opláchnout, aby tam ta špína nezbyla rozmazaná. (I když by to šlo vyčistit i stíráním tou utěrkou).
A samozřejmě je lepší věci udržovat průběžně, než časem řešit nashlé nánosy. Dokud to nenaschne, tak to jde většinou rovnou spláchnout, nebo utřít.
2x
1x
doplněno 25.01.25 18:50: Budiž. Na běžně udržované kachličky (bez "stoleté" špíny) stačí (bez chemie) teplá voda + hadr či žlutozelená houbička. Do vlasů (po umytí) použijte tužidlo.
pro tomkk ,,,to je záměrné,aby tu neopisovali ty fundové odpovědi z googlu,Ai a nezkušené rádoby rady
1x
A+B/
Pokud nechcete něco agresivní tak v obou případech můžete použít obyčejnou vodu
s citronem,
vy už jste totiž tak moc agresivní ,
že se vás boji i vaše vlasy.
Hezký den
0x
Pokud máš doma kde co na čištění koupelny, tak si musíš vyzkoušet to, co ti bude vyhovovat a bude to u tebe fungovat.
Oplachovat se musí všechno, protože je to chemie. Když to neopláchneš, tak se ti ten prostředek dostane na kůži při koupání a na kůži může udělat více škody než na kachličkách.
S vlasama se snad musíš jít poradit do kadeřnictví a nebo zase k nějakému odborníkovi. A pokud nechceš jít pro radu, tak musíš zase zkoušet různé výrobky tak dlouho, než najdeš ten pravý, co ti bude vyhovat.
0x
To je ale pitomý dotaz. Nemůžete se současně v jedné větě ptát čím čistit kachličky a ošetřovat vlasy. Přece si nebudete oplachovat vlasy Savem nebo šudlit kachličky arganovým olejíčkem ![]()
To je jako se ptát čím vyhubit potkany a jak ochutit guláš ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.