Nejste přihlášen/a.
Po léta zkušeností,jsem za začátku.Pokud zadám na netu dotaz,zaplaví mě reklamy.
A/Takže co vá osvědčilo,pokud se nemusí oplachovat či nepění,mám doma kde co,ale některá jsou moc agresivní chemické,i když je tam napsáno,že jsou i pro kuchyň.B/ Pro ty z vás.co používáte kondicionéry po umytí vlasů,mě se zhoršila kvalita (delších) vlasů natolik,že jsem přestala chodit do kadeřnictví,tudíž je nefénuji,ale furt se lámou,poletují.Kupuji si olej na vlasy k finálnímu ošetřejí a efekt nulový.
Kachličky běžně čistím mokrou houbičkou, nebo houbičkovou utěrkou.
Když to nejde hned (nebo vidím, že to je horší), tak mokrým kartáčkem, případně s trochou mýdla (přejedu kartáčkem po mýdle a pak drbu). Ale to pak je lepší opláchnout, aby tam ta špína nezbyla rozmazaná. (I když by to šlo vyčistit i stíráním tou utěrkou).
A samozřejmě je lepší věci udržovat průběžně, než časem řešit nashlé nánosy. Dokud to nenaschne, tak to jde většinou rovnou spláchnout, nebo utřít.
pro tomkk ,,,to je záměrné,aby tu neopisovali ty fundové odpovědi z googlu,Ai a nezkušené rádoby rady
Pokud máš doma kde co na čištění koupelny, tak si musíš vyzkoušet to, co ti bude vyhovovat a bude to u tebe fungovat.
Oplachovat se musí všechno, protože je to chemie. Když to neopláchneš, tak se ti ten prostředek dostane na kůži při koupání a na kůži může udělat více škody než na kachličkách.
S vlasama se snad musíš jít poradit do kadeřnictví a nebo zase k nějakému odborníkovi. A pokud nechceš jít pro radu, tak musíš zase zkoušet různé výrobky tak dlouho, než najdeš ten pravý, co ti bude vyhovat.
To je ale pitomý dotaz. Nemůžete se současně v jedné větě ptát čím čistit kachličky a ošetřovat vlasy. Přece si nebudete oplachovat vlasy Savem nebo šudlit kachličky arganovým olejíčkem
To je jako se ptát čím vyhubit potkany a jak ochutit guláš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.