Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím čistíte kachličky a ošetřujete zničené vlasy

Od: etty odpovědí: 32 změna:

Po léta zkušeností,jsem za začátku.Pokud zadám na netu dotaz,zaplaví mě reklamy.

A/Takže co vá osvědčilo,pokud se nemusí oplachovat či nepění,mám doma kde co,ale některá jsou moc agresivní chemické,i když je tam napsáno,že jsou i pro kuchyň.B/ Pro ty z vás.co používáte kondicionéry po umytí vlasů,mě se zhoršila kvalita (delších) vlasů natolik,že jsem přestala chodit do kadeřnictví,tudíž je nefénuji,ale furt se lámou,poletují.Kupuji si olej na vlasy k finálnímu ošetřejí a efekt nulový.

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x
Na skoro všechno používám doma Domestos. Na záchod, vanu, umyvadlo, bidet koncentrovaný, když něco otírám, tak zředěný. Koncentrovaný pak opláchnu, zředěným otřu bez následného oplachu. Nepění, obsahuje chlornam sodný, tedy bělidlo a dezinfekci. Používám ho i na vymytí pračky a myčky, lahví na pití, termosky, do vody na vytírání podlahy.
etty
hodnocení

Fajn děkuji za uvedení značky,mám Savo perex,Pulirapid.Larrin a vše mi připadá extremně agresivní,dokonce,když s tím pracuji déle teče mi z nosu krev.

liska5
hodnocení

3x

Jestli chcete čistit koupelnu něčím mírnějším alternativním, tak třeba ocet. A nebo do trochy horké vody lžičku sody, případně ještě lžíci octa a kapku jaru.

kdosi
hodnocení

2x

Kachličky běžně čistím mokrou houbičkou, nebo houbičkovou utěrkou.

Když to nejde hned (nebo vidím, že to je horší), tak mokrým kartáčkem, případně s trochou mýdla (přejedu kartáčkem po mýdle a pak drbu). Ale to pak je lepší opláchnout, aby tam ta špína nezbyla rozmazaná. (I když by to šlo vyčistit i stíráním tou utěrkou).

A samozřejmě je lepší věci udržovat průběžně, než časem řešit nashlé nánosy. Dokud to nenaschne, tak to jde většinou rovnou spláchnout, nebo utřít.

hodnocení

2x

Před fénovanim si vlasy nástřikám sprejem pro tepelnou úpravu z EM.

etty
hodnocení

Na takovou odpověď čekám,o jaký produkt blížeji.se jedná prosím ...

etty
hodnocení

Máte to z Notina,eshopem?,Pardon,už to chápu před fénováním.

hodnocení

2x
B - po umytí Gestil Wonder - používám po umytí, nanesu, nechám působit cca 3 min rozčešu vlasy a opláchnu. Po půlročním používání i kadeřnice zírala, jak se mi vlasy zlepšily. K finálnímu ošetření do konečků arganový olejíček. Na radu jedné staré paní kadeřnice jsem si přestala zbytečně často mýt vlasy. Místo toho je každý večer pořádně vykartáčovat.
etly
hodnocení

Pozná se,že jste žena,co ví o čem je řeč a ne zbytečnosti..

Poznačím si Gestil wonder a vyzkouším.Došla jsem k prostřihování zcuchaných "vlasů" měla jsem je dost dlouhé.Ještě nejsou k prokartáčování,musím opatrně a také si je neumývám často,díky

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, trochu zmatený dotaz, tak jen doporučím používat na kachličky v koupelně něco jiného, než na vlasy a naopak. Určitě si rozumíme, že? Zdravím!
doplněno 25.01.25 18:50: Budiž. Na běžně udržované kachličky (bez "stoleté" špíny) stačí (bez chemie) teplá voda + hadr či žlutozelená houbička. Do vlasů (po umytí) použijte tužidlo.
etty
hodnocení

Tvoji radu nepotřebuji:Jsou tam otázky za A/ a za B/ ,ale to je na tebe složité

Ne pro bena, ale pro vás bylo zjevně příliš složité umístit dvě nesouvisející otázky do odpovídajících rubrik poradny.
etty
hodnocení

A proč vůbec odpovídáte?

Protože když dotaz správně položíte a umístíte ho do správné rubriky, tak máte věší šanci dostat fundovanější odpovědi. Takto zmatený dvojitý dotaz spoustu rádců odradil.
etty
hodnocení

pro tomkk ,,,to je záměrné,aby tu neopisovali ty fundové odpovědi z googlu,Ai a nezkušené rádoby rady

aaa

ette - Tak to máš psát tam, kde to má být a nebýt arogantní pak. Používát to, co na to je určený.

etly
hodnocení

Je to pro ženy,tak nemám zájem o urážení a vaše neumětelské rady

hodnocení

1x
A) používám savo
B) vlasy se mi hodně spravily po ostříhani,takže toho kadeřníka bych nezatracovala a jinak mne třeba nejvíc vyhovuje obyčejný koprivovy šampon a neplacat zbytečně moc produktů na vlasy,vydrží déle čisté a pěkné
Je i savo do kuchyně,sprej. Je šetrnější,než savo do koupelny

levandule
hodnocení

1x
Pro úspěšný nový začátek byCh radila zajít do první drogerie a že je jich víc než veřejných wc a tak i nezkušená brigádnice vám poradí a možná líp než dlouholetá drogistka
A+B/
Pokud nechcete něco agresivní tak v obou případech můžete použít obyčejnou vodu
s citronem,
vy už jste totiž tak moc agresivní ,
že se vás boji i vaše vlasy.
Hezký den *palec*

hodnocení

0x

Pokud máš doma kde co na čištění koupelny, tak si musíš vyzkoušet to, co ti bude vyhovovat a bude to u tebe fungovat.

Oplachovat se musí všechno, protože je to chemie. Když to neopláchneš, tak se ti ten prostředek dostane na kůži při koupání a na kůži může udělat více škody než na kachličkách.

S vlasama se snad musíš jít poradit do kadeřnictví a nebo zase k nějakému odborníkovi. A pokud nechceš jít pro radu, tak musíš zase zkoušet různé výrobky tak dlouho, než najdeš ten pravý, co ti bude vyhovat.

etty
hodnocení

Prosím jen ženy *stop*

Omyl, rubrika je "Nejen pro ženy".

hodnocení

0x

Ja keď čistím kúpelňu,tak fľaška octu a hubka.

ben®
slavco31 - pozor, tazatelka nemá ráda muže. Rady akceptuje (bez ohledu na obsah) jen od žen .
kdosi

Není pravda. Mě odfajfknula radu jako dobrou hned *smich*

(Ale je fakt, že ta rada nevyžadovala pro čištění koupelny použití genitálií *smich*)

ben®
kdosi - protože, jako neregistrovaný, jste bezpohlavní .

kontrola
hodnocení

0x

To je ale pitomý dotaz. Nemůžete se současně v jedné větě ptát čím čistit kachličky a ošetřovat vlasy. Přece si nebudete oplachovat vlasy Savem nebo šudlit kachličky arganovým olejíčkem *zed*

To je jako se ptát čím vyhubit potkany a jak ochutit guláš *alene*

levandule
Teď jste mi připomněl vtip *palec* od izera jak ženská vařila guláš a nechtěla dát kocourovi a chlap.mu pak hodil maso a on dělal mrtvého *vtip*
etly
hodnocení

Dotaz je naopak rafinovaný,aby tady nerýpali pitomci

levandule
A to odpovídá kdo? *hledam*
minimalistka tazatelka co už si nepamatuje ani svůj Nick nebo její ***lizal snažíc se nenápadně varovat další její oběti gender útoku ...?

hodnocení

0x
Kachlicky houbičkou s octovou vodou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]