Nejste přihlášen/a.
Krásná dívko, co je malé, to je milé: Buď šťastná, že jsou tvá prsíčka zdravá, to je důležitější než velikost. Mě osobně nikdy velká prsa nepřitahovala, protože platí, jak píši v úvodu, co je malé... Důležité je, abys byla šťastná s tím, co máš! Pozdrav letí do dálky!
Má pravdu. A pokud to vadí tvému příteli, tak ho pošli k vodě. I kdybys kvůli němu podstoupila operaci, tak ti zmizí s nějakou, co má ještě nětší prsa, než ty po operaci. Tvůj partner tě musí mít rád kvůli tobě, tvojí osobnosti a ne kvůli kusu masa.navíc. Buď sebevědomá a šťastná tak, jak jsi.
Dotaz: moje Ačka mě velmi trápí
Odpoved: Důležité je, abys byla šťastná s tím, co máš
Tak tomu se rika kvalitni rada, ktera cele to trapeni dozajista vyresila...
Dobré ráno přeji. Není to možné... žádné zázračné prášky, mastičky, cvičení nebo cokoliv jiného nefungují, nepomáhají a akorát Vám vyluxují účet. A když už jsme u toho, ani operace nemusí být to pravé. Na internetu lze najít spoustu článků o tom, jak si nějaká dívčina nechala upravit prsa a je plný chvály na výsledek. Bohužel hodně často musí člověk konstatovat, že původní velikost a tvar, byť s ním nebyla majitelka spokojena, vypadá lépe, než po zásahu chirurga.
Vím, že se mi to jednoduše říká, ale berte to jako přednost. Nebolí Vás z nich záda, neničíte si páteř. V létě se nemusíte potit ještě navíc v podprsence, pokud nechcete, atd. A věřte... po světě pobíhá mnoho mužů, kteří dávají přednost právě menším přednostem, ze kterých si jejich majitelka zoufá.
Každý jsme jiný /jiná/ a to je dobře. Stejné, jako když má někdo lodičky č. 37 a někdo 41. Každému se líbí něco jiného, někomu měchy až do pasu, jinému chlapecká hruď.
V prosinci jsem byla na mamologickém vyšetření. Povídám sestře: Až přijdu příště, budu přes ně mít obtisklou gumu od tepláků. Ona se smála a uklidnila mě, že tam prý mívá i daleko, daleko horší. To mě potěšilo. Nejsem sama.
Nejde o tvar, velikost, ale hlavně, aby tělo bylo zdravé. Protože právě prsa jsou dost náchylná k onkologickému onemocnění.
Že by v jedné malé tabletce bylo ukryto tolik energie?
To zvětšování ostatních částí těla bude souviset s jídlem než s antikoncepcí.
@colombo mluvíme o hormonech - ty samy nic nebudují, jen řídí. Kormidlovat záoceánskou loď pro pět tisíc lidí nevyžaduje větší svaly, než kormidlovat bárku pro pět lidí. Stačí jen otáčet správně kormidlem a mačkat ty správné čudlíky. A přesně to hormony dělají.
Pocit nespokojenosti se sebou, chybějící sebedůvěra je příčinou. Někdo to svádí na prsa, někdo na nos, jiný na zuby nebo svou výšku. Pořád o tom mluví a přesvědčuje své okolí v tom, že má pravdu. A fakt! Když se nemáš ráda nebo se ti na sobě něco nelíbí, jak potom chceš, aby tě měli lidi rádi, když s tím otravuješ a vážili si "plačky a kňoury"? Každý má svých problémů dost a nechce řešit tvé donebevolající nesmysly. Raději se ti vyhne. Navíc, nikdo nic nezmění. Ani ty, pokud se neshlédneš v silikonech.
A co velký který ti za pár let budou viset až k pasu jak řízky, ty by tě netrápily? Víš kollik ženských ti ty áčka závidí? A chlapi, pokud ho na ženský zajímá hlavně jak má velký kozy, tak je to blbeček který za to nestojí.
Tak přestaň čumět do zrcadla, ale zapracuj na sobě abys nebyla vychrtlá anorektička ani sádlová koule, ale měla hezkou sportovní postavu. Taky abys byla upravená, měla šmrnc atd atd. To je totiž mnohem důležitější než prsa.
Koukněte třeba Ema Smetana, taky nic, a určitě to neřeší. To je o sebevědomí. V těhotenství budete mít nádherný trojky. A po něm zpravidla zůstanou trochu větší. Cvičením zpevníte prsní sval pod nimi, což taky podpoří velikost.. Silikony bych taky nechtěla. K stáru na těch babkách hrozně nepřirozeně trčí, někdy dokonce prasknou, a nejlepší je, že prý je voda nadnáší při koupání v bazéně či moři. To musí vypadat úchvatně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.