Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chce si obarvit vlasy

Od: nada odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, moje třinácti letá dcera si chce nechat obarvit vlasy je taková světlá brunetka a chce blond to jsem ji rozmluvila takže se rozhodla pro melíry ale nevím jestli je to dobré rozhodnutí a jestli není moc brzo. PS: Ja jsem vše mohla až od patnácti ale dcerka si to přeje již dlouho ale porad váhám tak prosím poraďte jak jste dovolili vy.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

6x
Dobrý den, vzhledem k rubrice, kam jste dotaz umístila, si myslím, že zdravotní komplikace snad nehrozí. Ovšem, jinak jsem přesvědčen, že dcera je ještě dítě a na krášlení a deformace svého přirozeného/dětského zjevu má čas. Zdravím!

hodnocení

1x
Proč né?
Sprej nebo smývatelná barva.

km
hodnocení

1x

nechal bych od 15, na druhou stranu, pokud bude chtít jít třeba na učební obor kadeřnice, nebo kosmetička, mohou být takové zkušenosti dobré ještě než se tam bude hlásit. každopádně nejhezčí vlasy jsou zdravé a neobarvené.

bramburka
hodnocení

1x

Ja bych ji to asi povolila, kdyz o to tak stoji. Volila bych smyvatelnou barvu. Horsi by bylo, kdyby chtela tetovani nebo pearcing.

hodnocení

1x

Nejsem tedy zastáncem barvení vlasů takto malých děvčat, ale pokud to povolíte, tak bych se přimlouvala za návštěvu kadeřnictví. V dnešní době jdou udělat i melíry bez poškození vlasů.

liska5
hodnocení

1x

Chápu to dobře, ona chce vlasy odbarvit, zesvětlit? Na to mi připadá mladá i v 15. A ve 13 už vůbec! Asi potřebuje víc zaměstnat... Proč si ničit vlasy chemií? Ví ona co to stojí?

smode2
hodnocení

1x

Já být 13 letá holka a dozvědět se, že se moje maminka na osud barvy mojí hlavy ptá anonymních uživatelů na internetu - kteří o tom mají prakticky rozhodnout, tak si udělám křiklavě žluté dredy kombinované s růžovou:)

Co si pamatuji, melír třeba běžně nosily i moje 12 leté spolužačky. A je to už pár let. Obecně, pokud chcete její barvení vlasů omezit, povolte jí to. Může si to třeba sama zaplatit. Pokud chcete aby se barvila jako extrémista, zakažte jí to.

hodnocení

0x

Moje dcera to poprvé zkoušela ve stejném věku - přes hlavní prázdniny a s barvou co se postupně vymývá... Už nevím jestli to byl její nápad, nebo se domluvily s bývalkou. Nebyl jsem proti, ať si to holka vyzkouší.

A upřímně jsem čekal, že se víc odváže... čekal jsem že přijde s modrou hlavou, nebo něco podobného. Zůstala vcelku konzvervativní. Já být holka v jejím věku, tak asi divočím víc... *smich*

Ano ,barva která se vymývá a přes prázdniny,to je myslím v poho.

hodnocení

0x
Melíry a barvení na blond hodně ničí vlasy.To bych jí rozmluvila.Jinou barvu bych jí dovolila.

hodnocení

0x

CLIP IN melírovací pramínky

http://www.vlasy-in.cz/obchod/prodluzovani-vlasu-clip-in/melirovaci-prameny-0

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]