Může to být nějaký ekzém, kde mohou být příčinou plísně. To bývá po sladkém období, kdy se konzumuje víc cukru a bílé mouky s tuky. Ta kombinace někomu tohle dělá, i když jen pracuje s těstem.
Vynechat tyhle bílé potraviny, koupat ruce v růžovém roztoku hypermangánu a brát probiotika. Případně zkusit mazat Clotrimazolem.
Ta modrá dlaň je od barviček, nebo jde o cévní záležitost?
Když se ptám na změny na ruce, tak ukážu ruku čistou. Jinak to vypadá, že si někdo dělá srandu.
martina44
Omlouvám se, to má od fix a bohužel líp to umýt už nešlo.. Celý den jsme to dostávaly dolů...lihovky..
To mi připomíná ten známý vtip: Přijde policajt k doktorovi: "Pane doktore mám jednu kouli modrou, nevíte čím by to mohlo být?" Doktor si to pečlivě prohlídne a odpoví: "To musíme amputovat, to je určitě rakovina." Policajt se objeví za 14 dnů znova, že má modrou i druhou kouli. Doktor jí opět pečlivě prohlídne a řekne: "Amputovat, to je určitě rakovina." Policajt přijde za 14 dnů a říká, že má modrý i zadek. Doktor se na něj podívá a řekne: "No, tak to vám barví trenky!" Tak ještě že jste neřezala.
Omlouvám se za chyby...nejsem dement, jen jsem si to nepřečetla..pořád mi to opravuje slova i když to vypnu..a já si to po sobě neprecetla...k ocnimu jdeme zítra.. i k doktorce..
cz
To spíš zahodit mobil nebo ho dát do mobilpohotovost. Oni ten šmejd vykoupí
Co tedy řekli mámě na kožním nebo byla jen u obvoďáka?
martina44
Jooo, telefon poletí hned ráno až si prendam simku do noveho .doktorka řekla, že to může být nasledek prechozeneho streptokoka..proto delala vyter...ale ten je negativni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.