Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
my jsme vždycky chodili v klasické obuvi, jenže včera jsme byli v obchodě a dceři se tam moc líbily nízké celoroční boty Bungaard BENNIE TEX, které jsou označeny jako BF Kompromis. Já chci ještě počkat s kupováním celoroček, ale dcera stále naléhá, že by je moc chtěla. Často chodíme na tůry a proto můj hlavní dotaz je - Jsou boty BF komprosmis vhodné na několikakilometrové tůry po asfaltu nebo v lese?
Děkuji za radu.
Podle jmenované kombinace materiálů jsou vhodné. malekrucky.cz/... 1 529 Kč za dětský kecky akorát .
Je ale nezbytné boty pečlivě vyzkoušet, hlavní na putovní botě je že netlačí. A nosit vždy s ponožkama z vhodného materiálu (jsem pro přírodní, spíš silnější, a měnit průběžně za náhradní z batožiny).
@fram: jestli paní koupila tyto, co jste uvedla, na túry se zaručeně nehodí. Jsou to boty látkové, se suchým zipem. Nanejvýš tak na procházku po obchodních centrech.
Preferuji nepromokavý materiál, změkčený došlap a pevné zavazování. V suchých zipech se noha vymkne jako nic. Chce to pevně utáhnout kotník. Při túře nikdy nezáleží na vzhledu boty, ale na její funkčnosti. Mám staré kožené kotníkové boty a nedala bych je ani za nic. Ani za nové. Ani za půl království. Dokonce ani za celé.
Každý si své turistické boty musí "udělat" sám. Trvá to mnohdy léta. A mnoho kilometrů. Ale pak má něco, na co se může na 100% spolehnout. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.