Nejste přihlášen/a.
Hezký večer,
chtěla jsem se poradit co si obléct na vesnický ples...většinu večera budu u vydávání jídla ale budu i ve společnosti.
Moje postava má typ přesýpacích hodin+mám malá prsa
Jaké by podle vás byli nejlepší šaty(střih+délka atd.) nebo zvolit třeba jen overal?
Děkuji za vaše názory.
chtěla jsem se poradit co si obléct na vesnický ples...většinu večera budu u vydávání jídla ale budu i ve společnosti.
Moje postava má typ přesýpacích hodin+mám malá prsa
Jaké by podle vás byli nejlepší šaty(střih+délka atd.) nebo zvolit třeba jen overal?
Děkuji za vaše názory.
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ben®
0x
0x
ben®
Jo, to bude fajn. Hlavně dodržujte pravidla poradny a neptejte se už znovu/opakovaně.
poradte.cz/...
poradte.cz/...
crispy
A co bych si měla vzít k tomu? Bolerko/sako? A boty nějaké sandály, nemusí být vyloženě lodičky?
ben®
crispy - patrně je to Váš první ples v životě a v rodině ani kamarádka neporadí. Botky si vemte univerzální na tanec i za výdejní pult (nebo jedny na nohy a druhé mít na přezutí v igelitce). Jinak to tak neprožívejte - mužům je zcela jedno, co budete mít na sobě a ženy Vás pomluví stejně (neb to mají v povaze
).
ben®
crispy - takto hodnotí červený overal vesnické ženy ve filmu. Možná budete mít po plese přezdívku "mladá Škopková"
.
youtu.be/...
youtu.be/...
ben®
crispy - nemáte zač. Berte to s humorem. A když na tu červenou hodíte něco černého, tak budete úžasná, protože to je na ženě pro muže přitažlivá/sexy kombinace barev.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]