Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na ples

Od: crispy odpovědí: 11 změna:
Hezký večer,
chtěla jsem se poradit co si obléct na vesnický ples...většinu večera budu u vydávání jídla ale budu i ve společnosti.
Moje postava má typ přesýpacích hodin+mám malá prsa
Jaké by podle vás byli nejlepší šaty(střih+délka atd.) nebo zvolit třeba jen overal?
Děkuji za vaše názory.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, oblečte se v souladu s významem události, s postavou, se šatníkem, s věkem a se svou proviantní úlohou na plese. Dlouhé šaty s dekoltem až na břicho si neberte, overal nebo kostýmek by snad být mohl (možná by byla pro výdej občerstvení vhodná i zástěra, kterou si před tancem nezapomeňte sundat ). Zdravím.

rajskyprotlak
hodnocení

0x

Mrkněte na fotogalerii dané obce z předchozích let (případně jiných obcí) a uvidíte, v čem se tak chodi. Často jsou tam hned na úvod fotky těch, kdo zajišťují obsluhu.

hodnocení

0x
No, obléknout postavu přesýpacích hodin do plesových šatů je celkem easy ;) Zvýrazněný pas nebo efekt zavinutí. Malá prsa - vadí Vám to,nebo ne? Když ne, tak klidně hlubší výstřih. Celková délka šatů závisí na Vaší výšce, kráse nohou a věku. Ale pokud budete vydávat baštu, zvolte něco pohodlného. U nás mají ženy za barem kalhoty nebo sukně s nějakou slavnostnějslší halenkou. Mladé holky občas mají nepříliš zdobené malé, aby se jim pohodlně obsluhovalo a nic se jim nikde nepletlo.

bramburka
hodnocení

0x

Pokud budete obsluhovat, tak jsou plesove saty spise nevhodne. Ja bych volila bud dlouhou sukni nebo kalhoty a nejaky paradnejsi vrsek.
Nepisete, kolik vam je a kde se to bude konat? V kulturaku asi v dlouhych plesovych satech moc lidi nebude.

crispy
hodnocení

Je mi 27 a výška přes 170 cm.
Chtěla jsem si vzít tento overal. Co myslíte? A co by se podle vás hodilo k tomu? Nějaké sako nebo bolerko, bude tam celkem chladno.
Co na ples
ben®
Jo, to bude fajn. Hlavně dodržujte pravidla poradny a neptejte se už znovu/opakovaně.
poradte.cz/...

crispy
hodnocení

A co bych si měla vzít k tomu? Bolerko/sako? A boty nějaké sandály, nemusí být vyloženě lodičky?
ben®
crispy - patrně je to Váš první ples v životě a v rodině ani kamarádka neporadí. Botky si vemte univerzální na tanec i za výdejní pult (nebo jedny na nohy a druhé mít na přezutí v igelitce). Jinak to tak neprožívejte - mužům je zcela jedno, co budete mít na sobě a ženy Vás pomluví stejně (neb to mají v povaze ).
ben®
crispy - takto hodnotí červený overal vesnické ženy ve filmu. Možná budete mít po plese přezdívku "mladá Škopková" .

youtu.be/...
crispy
Tak vám děkuji
ben®
crispy - nemáte zač. Berte to s humorem. A když na tu červenou hodíte něco černého, tak budete úžasná, protože to je na ženě pro muže přitažlivá/sexy kombinace barev.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]