Zdravím, co se stane s máslem, které má zaruku ještě měsíc, při pokojové teplotě 20 stupňů 12-15 hodin, potom v lednici? Když čuchnu k máslu tak má dobrou vůni, barvu. Děkuji.
Dříve máslo žluklo. Proto se drželo v misce s vodou, která se vyměňovala. To bylo v době, kdy nebyly lednice. Dnešní "zázračné" máslo neumí ani žluknout, ani se roztírat, ani chutnat jako máslo. Je to smutný příběh.
doplněno 29.12.24 13:30:
Libore, skutečně? Za jak dlouho? Do rána jako to před delěší dobou?
To vydrží a nic se nestane. Kolikrát jsme si brzo ráno mazali máslem chleba na výlet, celý den ho nosili v batůžku a až k večeru /někdy druhý den/ ho snědli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.