Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ruptura při třetím císařském řezu?

Od: happysmoke odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se najde maminka, která třetí těhotenství zakončila i po dvou předchozích císařským řezem, jak vše probíhalo? (všechny porody tedy byly císařem). Jaká jsou rizika jsem si přečetla na netu, zajímaly by mne však skutečné případy, najde se někdo? Riziko ruptury dělohy je veliké, stalo se to někomu? Za odpovědi děkuji a přeji všem pěkný den.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zuzee*
hodnocení

0x

Dobrý den, já mám taky po dvou císařích, třetí dítě už raději nechci. Ale vím o dvou ženách které měli SC 3 děti jedna dokonce i 4 - byly narizikovém těhotenství (ale to jsem byla i já při druhém) ale vše proběhlo v pořádku. Ale gynekoložka mi říkala že měla případ ženy potřetí těhotnou po dvou SC a musela jít rodit v 34 týdnu - děloha by více nevydržela.

Asi bych se poradila s gynekologem, aby se mrkl na stav dělohy.

hodnocení

0x

Dobrý večer,měla jsem tři porody ukončené císařským řezem v průběhu 3a půl roků a těhotenství proběhla zcela bez problémů.Poslední těhotenství bylo ukončeno přímo den,kdy mělo dítě termín narození.Nikdy mě nikdo v porodnici,ani u gynekologa nestrašil rupturou dělohy.

neznamy
hodnocení

0x

Dobrý den,po dvou císařích jsem usoudila,že než dalších 20 let brát hormony,když už další dítě nechci,tak jsem raději šla po druhém porodu na podvaz vaječníků.A proč nechci další děti?Měla jsem 2 samovolné potraty,první dítě jsem rodila o 6 týdnů dříve,druhé o 12 týdnů dříve,vždy problémy s donošením.Nějak si nedokážu představit,v jakém stavu by se narodilo to třetí...Je to čistě moje rozhodnutí a nikdy jsem ho nelitovala.

pb®
hodnocení

0x

Dobrý den, mám dvě známe, co mají tři děti. Jedna všechny 3 císařem a na rizikovém nebyla ani s tím třetím, dokonce i v těhotenství jezdila na koni. Druhá první dvě císařem kvůli velikosti plodu, obě děti okolo 4,5kg. Při třetím ji přemluvili na vaginální porod, prý má dítě dobrou polohu, tak jestli by to nechtěla zkusit. No dala na rady doktorů a po dvou císařích porodila třetí dítě vaginálně (bez nástřihu i natržení) a to měl kluk taky kolem těch 4,5kg.

happysmoke
hodnocení

Tak to docela koukám, mně známý gynekolog - není mým ošetřujícím - utvrzuje neustále v tom, že by do toho nešel.. Já mám obě děti císařem, druhý porod jsem chtěla zkusit normální cestou, leč bohužel se to tak zkomplikovalo, že nebylo vyhnutí... Chtěla bych v budoucnu ještě třetí dítě, ale mám právě strach z možných komplikací, ale jak vidím, zatím to u vás všech proběhlo v pohodě... Můj gynekolog mi říkal, že má i paní se čtyřmi císaři...

hodnocení

0x

Určitě bych do toho šla.Měla jsem pocit,že jsem se po tom třetím císaři cítila nejlíp.Člověk už má nacvičené jak vylézt z postele a jiné fígle.Držím palce a nebojte se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]