Každé přimaskování nebo zamaskování šedin,vlasů nebo vousů vypadá a působí blbě.Nechal bych to tak jak to je.Taky mám šedivé vlasy i vousy.Hlavně ne barvit,u chlapa je to děs.
Záleží, jestli u ženy, nebo u muže. U ženy vytrhat, muže, dokud jich není moc, tak ty bílé více zkracovat, aby nečouhaly. Když už jich je hodně, tak neřešit.
Pokud člověk dospěje k určitému věku, prokvetlé vousy jsou charismatické. Nesmí Vám být 20, ale tak u 50 letého muže se mi to velmi líbí. Stejně tak, když má někdo pěkný krátký sestřih vlasů a v nich stříbrné nitky. Pozorovala jsem to o svátcích u syna, je mu 45 let. Zvlášťě nápadné je to tehdy, když má muž tmavé vlasy. U blonďáka se to spíš schová.
U žen je to něco jiného. Tam už šedé vlasy charisma moc nedodají. Když žena začne šedivět, okolí ji začne považovat za bábu. A to není nic příjemného.
Nechte to být, jak to je, pořád lepší prokvetlý vous, než uměle nabarvený. A že se to pozná, na to vemte jed. Jaga.
Původně tmavohnědé, později šedé, časem bílé vlasy mám od svých cca 30 let, vousy pak o něco později. Nikdy mě nenapadlo je něčím maskovat. Ta barva ke mě prostě patří, nemám důvod to měnit.
Každopádně počítejte s tím, že jak to odrůstá, tak u pokožky to bude už za několik dní šedivé /což vypadá děsně/ a dál to bude kontrastní obarvené. Pak budete zase spěchat to nějak dobarvit a stane se z toho nekonečný boj s odrosty, který nejspíš ukončíte totálním oholením.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.