Nejste přihlášen/a.
Já vím,že dříve taková odbarvená látka či výrobek byly nezdařilé,ale v dnešní době snad doba má více výrobků chemických,viděla jsem nějaký savo prostředek na bílé prádlo,takže,pokud bych použila zesvětlení,tak bych mohla dosáhnout ůčelu.Ale to je jen přání.Povlak byl prý levandulové kytky,misky s levandulí,ale je to khaki,jak do kasáren.Vrátit to nemohu,vyprala jsem to a porušila obal.
Ten povlak je dnes nový,oprala jsem je,koupila jsem přes edhop 3 různé,(mám ráda častěji měnit)a ehhle,je to jak od bahna a ne že levandulová fialová.
Je to čistá bavlna? Tady je největší problém přítomnost syntetických vláken v bavlně. A to jsou vlákna různá. Ta chytají při barvení Duhou méně a výsledek je flekatý. Pak koupit barvu na polyester. I tak to nemusí úplně chytnout.
Jestli odbarvit Savem, to zkuste na malém kousku nebo na něčem podobném. I tak to nemusí být sněhobílé, ale možná s mapama. Prostě je to riziko.
Jestli je to malá věc a jste tvořivec, tak si kupte fixy na textil a ty levandule si tam namalujte. Na přepraný, vyžehlený, vypnutý, podložený suchý výrobek a v tazích nezastavujte, aby se nerozpíjely. Ty teda nevyperete nikdy.
Chtěla bych to zesvětlit,jsou to kytky levandulí a misek s okvětím na bílém podkladě,takže jen tu tmavou hnědokhaki barvu,stáhnout,nic víc,můře být i světlekhaki,ale ne toto
...možná máte pravdu,že se to místo fialové stalo tak škaredě barevné,protože to obsahuje tu syntetiku...
Když se pracuje se savem- čističem, tak na černých kalhotách zůstanou po každé kapce bílé skvrnky. Takovou to má sílu.
Druhá zkušenost jsou odskvrňovače, co se jimi skvrna natře a po 5-10 minutách se věc vypere a skvrna je pryč. Pokud se použijí na jedno a totéž místo opakovaně /rukáv u světlé mikiny/, tak místo zkřehne a vlákna se jakoby rozpadnou a časem je tam díra. Asi jak u kterého materiálu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.