Nejste přihlášen/a.
Dobrý den v spolek.ráda bych se chtěla ujistit.zda mohu udělat předem,následující těsto na závin.Mouka,vejce ,šlehačka ocet.Většinou zpracovávám zrovna,nbo nechám,chvíli odležet.Ale letos,už fakt mi leze na nervy,pracovat s moukou,chci mít hotovo.
Babička takhle dělávala tažený štrúdl. Jen místo šlehačky dala lžíci sádla. A těstem pak bouchla velice razanně. Nevím, jak skladovat, ale myslím si, že by se to pokazit nemuselo.
Dobrý den,moc vám děkuji za reakci a omlouvám se,že odepisuji,teprve nyní.Samý schon,zmatky,protože stíhám,už méně,neodhadnu ,kdy co bude,nebude...Tak nakonec jsem těsto udělala,dala do lednice,do druhého dne..Pekla jsem 8 šišek a to polovinu bezlepku,pro syna.Obojí dopadlo dobře,ten den v lednici,neuškodil.Je fakt,že bezlepkový,není tak yběhlý,jako normální.Ale to je bohužel u bezlepkového pečiva,běžné.Jednou se daří,jednou ne a lidi zkouší všechno možné,aby se těsto s práškem do pečiva,nesrazilo.Někdy i vytahuji z trouby postupně,nechám v otevřené,vypnuté,aby nesrazilo..No dopadlo to jakžtakž,jen je opravdu rozdíl,mezi lepek a bez...Díky za odpověd a zdravím,s přáním,štastného,nového roku 2025 a hezkým užitím,posledního svátku vánočního.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.