Ahoj všichni, ráda bych se zeptala zda netušíte někdo, jakou chybu jsem mohla udělat, když mi přetekly formičky. Bylo v tom klasické ořechové těsto a rohlíčky z toho šly udělat krásně. Jakmile jsem to dala do formiček, tak se stalo tohle. Vše uvidíte v přiložených obrázcích. Budu moc ráda, když mi někdo poradíte, co bylo špatně. Díky Jana
Jestli máme odpovědět přesně, potřebujeme přesně ten recept, z jakýho to je dělaný. Jinak hlavně nevyhazovat. Z tohodle udělat cukroví jiné,třeba kulicky-rozdrobit+máslo+rum. Kuličky obalit v kokosu,kakau, semínka Dávat do pracinek méně těsta Nevěšet hlavu, pořád se učíme...
Jaký jste měla recept? Přijde mi, že těsto bylo hodně bohaté a mastné. doplněno 20.12.24 23:12:
No, mně to přijde, že ani rohlíčkové těsto to nebylo, ty by se vám taky pěkně rozmázly. Viděl bych to spíš na něco s našlehaným bílkem, nejspíš ořechové pusinky, které se pomalu suší.
Jj, mnoho z vás mělo pravdu. Bylo to jiné těsto. Jsem to zkonila. Měla jsem jich v lednici víc a nepopsala si to, takže jsem zaměnila těsto na pracny za těsto rohlíčky. Děkuji všem za odpovědi. Nedošlo by mi to. Hezké Vánoce všem . Jana
nejsem sice odborník na pečení, ale pracky děláme a tohle podle mě není těsto na pracky...a jak tu bylo řečeno...do těch formiček se dává minimum...víceméně se skoro jen zakryje plocha formičky...
Jj, mnoho z vás mělo pravdu. Bylo to jiné těsto. Jsem to zkonila. Měla jsem jich v lednici víc a nepopsala si to, takže jsem zaměnila těsto na pracny za těsto rohlíčky. Děkuji všem za odpovědi. Nedošlo by mi to. Hezké Vánoce všem . Jana
Taky jsem si to myslela, že je jiné složení těsta. Ale to nevadí, žaludek se neptá. Hlavně, když to bude jedlé a to určitě ano.
Vnučka /16/ včera plácala jakési trubičky a zlobila se, že se jí to nedaří. Poradila jsem jí: Když ti nejdou trubičky, udělej z toho placičky, nebo kuličky. Bude to také dobré a třeba tak vymyslíš úplně nový recept. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.