Nejste přihlášen/a.
Oni tam sice pisi smetanu, ale ja bych pouzila zakysanou smetanu - ta je hustsi. Nedavejte ji celou, staci pulka. Predem vyndat z lednice, aby mela pokojovou teplotu.
Uplne nejlepsi je do takovych omacek créme fraiche, ale ten nemaji vsude.
Dobrou chut.
@bramburka: zakysaná smetana je sice hustší, le má jinou chuť, je nakyslá. Do tohoto receptu bych se přimlouvala za sladkou.
Zakysaná? Koprovka, křenovka, svíčková, rajská...
Sladká: kuře /slepice/ na paprice, a pak podobné směsi, jako tazatel uvádí. Tam by zakysanka nemusela být dobrou volbou. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.