Dobrý večer , přestala jsem více kojit ,kojila jsem osmkrát denně asi ,mám dvouměsíčního synka . Přešla jsem na odsávačku ,kojim jen ráno v noci a večer ( večer jak kdy ) . Netuším kolik si mohl vzít oddme ,ale moc nám to s přisatim nejde ,bolí to atd nekonečný boj ... Tak proto tahle cesta i . Mám odsávat jen když mám nality prsa? Odsaji z jednoho prsa tak 50-70 ml za deset minut asi . Odsala jsem ve dvě hodiny . Do sedmi hodin jsem neodsavala nebyli bolestivé.nalite . Mám.odssvat jen když budou nebo po třech hodinách? Aby měl Malej mléko? Nmam i umělé kdyby náhodou . Nechci aby se mi mléko tvořilo nějak extrémně právě . Tak kdo máte zkušenosti prosím poraďte jak na to .
lékař ano, ale z laktační poradny ne ... evidentně jde o psychickou poruchu a psychiatři jsou velmi přetížení. Doporučil bych začít obvodním lékařem ... ten pak napíše žádanku tomu správnému oddělení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.