Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Centrálně plánovaná ekonomika

Od: kozena* odpovědí: 3 změna:

prosim vas musim napsat do patku 4x A4 papir o CENTRALNE PLANOVANE EKONOMICE, nevite nekdo kde bych nasla neco o tomto tematu? nebo alespon body co tam patri? diky moc..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Po zadani hesla centralne planovane hospodarstvi do googlu vyjede spousta odkazu, ze kterych urcite pujde poskladat vice nez 4 stranky. Vcetne ruznych prezentaci a pod.

Jeste vice toho vyskoci po zadani hesla central planned economy.

kozena*
hodnocení

mno nevim kdo mi to tu odpovidal kazdopadne se mi tu u odpovedi nic neobjevilo.. tak kdyby ten dotycny clovek mi mohl pomoci at mi tady napise..

lidka*
hodnocení

0x

Zde to máš poměrně laicky vysvětlené a určitě tam najdeš informace na pár stránek. A když začneš centrálně plánovanou ekonomikou, můžeš pokračovat i postupným přechodem na tržní ekonomiku a použít srovnání výhod a nevýhod obou ekonomik. A jak ti poradil axus, když to nebude stačit, ještě si pár informací určitě vyhledáš. *klik*

maturita.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]